Σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Είμαστε λίγες μέρες πριν από τον αγωνιστικό απεργιακό εορτασμό της Πρωτομαγιάς. Μια Πρωτομαγιά που θα γιορταστεί μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες για τους εργαζόμενους. Μοναδικό μας όπλο απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα είναι σήμερα η οργάνωση του συνδικαλιστικού κινήματος Γιατί κανένας εργαζόμενος δεν είναι μόνος του. Όλοι μαζί, με μπροστάρηδες τα σωματεία μας, μπορούμε να χτίσουμε την ενότητα της εργατικής τάξης.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν. Δράμας αποφάσισε συμμετοχή στην απεργία 6 του Μαΐου και συγκέντρωση 10.00 π.μ. στην Κεντρική πλατεία Δράμας.

Για την οργάνωση της απεργίας καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία του Νομού σε σύσκεψη στο ανοιχτό θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας στα γρασίδια, με συμμετοχή αντιπρόσωπων και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, Τέταρτη 21/4/2021 και ώρα 18.30 μ.μ.

H Πρωτομαγιά, μέρα σύμβολο για την παγκόσμια εργατική τάξη, βαμμένη με το αίμα εκατομμυρίων εργατών, στο Σικάγο, στην Καισαριανή, σε χιλιάδες τόπους μαρτυρίου, όπου Γης, μας δείχνει το δρόμο, απαιτεί σήμερα κοινό, μαζικό και οργανωμένο αγώνα για την υπεράσπιση κατακτήσεων, αλλά και πάλη για τις πραγματικές ανάγκες της εργατικής τάξης και όλων των εργαζομένων.

Απεργιακή συγκέντρωση 6 Μαΐου και ώρα 10.00 π.μ., κεντρική πλατεία Δράμας

 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΦΤΣΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ