ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ» ΣΤΟ ΔΙΕΚ ΤΟΥ Γ.Ν. ΔΡΑΜΑΣ

Με τη δημοσίευση της σχετικής διάταξης σε ΦΕΚ προστέθηκε η ειδικότητα «Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου» στο ΔΙΕΚ του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας. Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Νομού Δράμας κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος έκανε λόγο για «αναβάθμιση του ΔΙΕΚ του Γ.Ν. Δράμας», το οποίο θα είναι το μοναδικό στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την ειδικότητα αυτή.
Αναλυτικά ο κ. Μπλούχος επεσήμανε:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το αίσιο τέλος μίας προσπάθειας που κάναμε για την αναβάθμιση του ΔΙΕΚ του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας. Το Υπουργείο Υγείας, ως αποτέλεσμα της ρεαλιστικότητας της πρότασής μας, δημοσίευσε σε ΦΕΚ την διάταξη για την αναβάθμιση του ΔΙΕΚ του Γ.Ν. Δράμας, με την προσθήκη της ειδικότητας “Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου”. Το ΔΙΕΚ του Γ.Ν. Δράμας θα είναι το μοναδικό στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την ειδικότητα αυτή.
Η στήριξη των δομών του Νομού μας – εντός του πλαισίου του πολιτικού ρεαλισμού και της λογικής- αποτελεί την διαρκή μας μέριμνα και προσπάθεια.
Ευχαριστούμε το Υπουργείο Υγείας, τον Υπουργό και τον Υφυπουργό ξεχωριστά για την θετική ανταπόκριση στο αίτημά μας για την προσθήκη του τμήματος στο ΔΙΕΚ του Γ.Ν. Δράμας».