Την Κυριακή στις 17:00 στο γήπεδο Κραχτίδης ο Κ.Α.Ο.Δ. θα φιλοξενήσει το Κολέγιο Ανατόλια, με μοναδικό στόχο την νίκη.

Ο Κ.Α.Ο.Δ. προέρχεται από μια ήττα στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Γ.Α.Σ. και θέλει φυσικά να ανακάμψει και να πάρει τους δύο σημαντικούς βαθμούς, απέναντι σε έναν καλό και ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Το Ανατόλια είναι από τις ομάδες που διεκδικούν μια θέση στα πλέι οφ και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και θέλει να πιάσει στην πρώτη θέση τον Κ.Α.Ο.Δ.

Μετά την ίωση που πέρασε ο Φώτης Στυλίδης προπονήθηκε αυτή την εβδομάδα κανονικά και είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με το Ανατόλια, ενώ υπάρχουν παίκτες με μικροενοχλήσεις που όπως φαίνεται θα αγωνιστούν κανονικά όπως ο Στέφαν Ραντοσάλιεβιτς, ο Θοδωρής Γρηγοριάδης και ο Δούκας Γρούδος.

Σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι ο προπονητής του Κ.Α.Ο.Δ. Νίκος Γρηγοριάδης και ο παίκτης της ομάδας Στέργιος Μαρκόπουλος δήλωσαν:

Νίκος Γρηγοριάδης (Προπονητής του Κ.Α.Ο.Δ.):

Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο του πρώτου γύρου με τρία ντέρμπι στην σειρά με ομάδες που προπορεύονται. Παίξαμε την Κυριακή το πρώτο ματς με την έλλειψη του Φώτη Στυλίδη, προχωράμε έχουμε να παίξουμε την Κυριακή με το Ανατόλια, πρέπει να ενωθούμε να είμαστε πιο σκληροί απαιτητικοί με την απόδοσή μας για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και οι παίκτες μου βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Στέργιος Μαρκόπουλος(Παίκτης του Κ.Α.Ο.Δ.):

Την Κυριακή παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με το Ανατόλια, μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς και σίγουρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Εμείς προερχόμαστε από μια ήττα με αντίπαλο τον Γ.Α.Σ. Κομοτηνής και σίγουρα θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Όλοι στην ομάδα στεναχωρηθήκαμε για αυτή την ήττα όμως μας γέμισε εγωισμό και πείσμα και θεωρώ ότι θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι με ιδιαίτερη σοβαρότητα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά αν θέλουμε να κερδίσουμε.