Η διεθνούς φήμης Σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου θα εμφανιστεί στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στην Καβάλα την Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 21.00, σε μια ιδιαίτερη συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για τον εμβληματικό χώρο του Αρχαίου Θεάτρου.

H προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε σε όλα τα Public (Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κομοτηνή, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη) και στην ticket services. Μάλιστα τα πρώτα 500 εισιτήρια διατίθενται στην ειδική τιμή των 13 ευρώ.

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια του λυρικού τραγουδιού, μαζί με σύνολο καταξιωμένων μουσικών, θα παρουσιάσει στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων μια ξεχωριστή συναυλία, με επιτυχίες από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο.

Συμμετέχουν η Χορωδία Φίλων Μουσικής Καβάλας και η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καβάλας.

Ένα ταξίδι στο χρόνο και στο μουσικό σύμπαν με αναφορές σε ποικίλα μουσικά είδη, μοναδικά και αγαπημένα ακούσματα που ενώνουν τον κόσμο της ανατολής και της δύσης σε μια ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ερμηνευμένα μοναδικά από την αισθαντική και βελούδινη φωνή της Σόνιας Θεοδωρίδου.

Από τους Nino Rota, Ennio Moriccone, Jacques Brel, Loreena McKennitt έως τον Γιάννη Σπανό, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον Γιάννη Μαρκόπουλο και πολλούς άλλους δημοφιλείς και αγαπημένους συνθέτες.

Η Σόνια Θεοδωρίδου αποτελεί μαζί με την Μαρία Κάλλας και την Αγνή Μπάλτσα το τρίπτυχο των κορυφαίων Ελληνίδων λυρικών τραγουδιστριών. Ως σολίστ έχει δώσει πολυάριθμες συναυλίες και ρεσιτάλ τραγουδιού.

Έχει εμφανισθεί στα πιο σημαντικά λυρικά θέατρα παγκοσμίως, όπως στην Όπερα του Βερολίνου, στο Βασιλικό Θέατρο de la Monnaie στις Βρυξέλλες, στο Θέατρο Châtelet στο Παρίσι, στο Θέατρο Communale της Φλωρεντίας, στην Όπερα της Λιόν, στην Όπερα του Μονπελιέ, στο Άμστερνταμ, στο Μιλάνο, στο Ρότερνταμ, στη Νέα Υόρκη, στην Όπερα της Βουδαπέστης, στη Βιέννη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο Θέατρο “Ηρώδη του Αττικού”, στο αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και στο αρχαίο Θέατρο Δελφών. Έχει συνεργαστεί µε τους διασημότερους μαέστρους όπως Sir Georg Solti, Claudio Abbado, Rene Jacobs, Antonio Pappano, Zubin Mehta, Wolfgang Sawallisch κ.α, καθώς και µε τις μεγαλύτερες ορχήστρες του κόσμου.

INFO

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 – ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ, ΚΑΒΑΛΑ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00 (ώρα προσέλευσης 20.00)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 16€ (τα πρώτα 500 εισιτήρια θα δοθούν στην τιμή των 13€)

Φοιτητικό/ Ανέργων: 13€ (ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: https://www.ticketservices.gr/event/sonia-theodoridou-mia-agkalia-tragoudia/ τηλεφωνικά στο 210 7234567 και σε όλα τα Public

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 7298930

Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, 1 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού. Κατά την προσέλευση θα ληφθούν μέτρα για την τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου μεταξύ των θεατών, το ίδιο και κατά την αποχώρησή τους από το θέατρο. Σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες, οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα κατά την είσοδο και την παραμονή τους στο θέατρο.