Ένα εορταστικό τριήμερο γεμάτο εκδηλώσεις που αγκάλιασαν όλη την πόλη

 

Η Ονειρούπολη υποδέχθηκε το νέο χρόνο μαζί με τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της, σε μια ατμόσφαιρα ζεστή, οικογενειακή, όπως ακριβώς είναι όλα αυτά τα χρόνια για κάθε έναν από τους επισκέπτες της η Ονειρούπολη: μια μεγάλη οικογένεια, μια μεγάλη αγκαλιά που μέσα της κλείνει τις ευχές, τις επιθυμίες και τις αναμνήσεις όλων όσων την επισκέπτονται.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς μουσικές μελωδίες κράτησαν συντροφιά όσους παραβρέθηκαν στον δημοτικό κήπο και μέτρησαν αντίστροφα για την έλευση του νέου χρόνου που συνοδεύτηκε από μια όμορφη τελετή.

Την Παρασκευή 30/12/2022 οι δρόμοι της πόλης υποδέχθηκαν τους ήρωες των παραμυθιών και τη φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Δράμας. Μαζί με τους επισκέπτες χόρεψαν, τραγούδησαν δίνοντας μια ευχάριστη νότα στη γιορτινή πόλη.

Την Κυριακή 1/1/2023 ο Άγιος Βασίλης άλλαξε για λίγο το πρόγραμμά του και μαζί με τα ξωτικά και τις μασκότ ευχήθηκε σε όλους μέσα στο χριστουγεννιάτικο χωριό.

Η λάμψη της Ονειρούπολης φώτισε και τη νέα χρονιά. Οι διοργανωτές εύχονται σε όλους χρόνια πολλά, ειρηνικά κι ευτυχισμένα.