Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου η Ονειρούπολη γιόρτασε τα 19α γενέθλια της με ένα εντυπωσιακό πάρτυ το οποίο ετοίμασαν με πολύ αγάπη τα ξωτικά του Αϊ Βασίλη και καλεσμένους όλους τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που από το πρωί κατέκλυσαν το χριστουγεννιάτικο χωριό.

Ο Άι Βασίλης μαζί με τη μακρινή επισκέπτρια της Ονειρούπολης, την μικρή Ειρήνη, έσβησαν τα κεράκια της εντυπωσιακής τούρτας η οποία ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με το φετινό κεντρικό θέμα, την Παγκόσμια Ειρήνη.

Οι μασκότ, τα ξωτικά και οι φίλοι τους, οι ήρωες της Ονειροντίσνευ, δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, χορεύοντας και διασκεδάζοντας με όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να γευθούν νόστιμα γλυκίσματα από τη χριστουγεννιάτικη αγορά τα οποία έδωσαν τη δική τους γευστική πινελιά στο πάρτυ των γενεθλίων.

Οικοδέσποινα της βραδιάς η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κα Αναστασία Τόλιου, ενώ τις ευχές του έδωσε ο πρώην Δήμαρχος Θωμάς Μαργαρίτης, εμπνευστής και δημιουργός της παραμυθένιας Ονειρούπολης.

Μουσική, χορός, χαμόγελα γέμισαν τον δημοτικό κήπο και την πλατεία της Δράμας και απλώθηκαν σε κάθε γωνιά της πόλης.

Φυσικά η ευχή όλων είναι την επόμενη χρονιά να γιορτάσουμε και πάλι όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα τα 20α γενέθλια της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης γιορτής.