ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α.Μ.Θ. ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΜΑ

 

 

  • Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στην Π.Ε. Δράμας θα είναι οι Κ. Αβραμίδης, Χ. Αναστασιάδης, Γ. Αννάογλου, Α. Κουκόγια, Μ. Μαλέζογλου και Α. Μωυσιάδου

Την πρώτη εκδήλωση στη Δράμα θα πραγματοποιήσει την προσεχή Τρίτη 26 Μαρτίου 2019, στις 20.00, στο Δημοτικό Ωδείο, η παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Κώστα Κατσιμίγα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Κατσιμίγας θα παρουσιάσει υποψήφιους του συνδυασμού για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, καθώς επίσης και τις θέσεις και τις προτεραιότητές του τόσο για την Περιφέρεια όσο και ειδικότερα για τη Δράμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχες εκδηλώσεις της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε Καβάλα και Ροδόπη, ενώ η αντίστοιχη εκδήλωση για την Ξάνθη είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Όσον αφορά τα ονόματα των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Π.Ε. Δράμας με την «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ανακοίνωση των εξής:

  • Αβραμίδης Κωνσταντίνος, δικηγόρος
  • Αναστασιάδης Χαρίτων, υλοτόμος
  • Αννάογλου Γεώργιος, λογιστής
  • Κουκόγια Αθηνά, ιατρός
  • Μαλέζογλου Μάρθα, δημοτική υπάλληλος
  • Μωυσιάδου Αναστασία, δημοτική υπάλληλος

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις και άλλων υποψηφίων, χωρίς να αποκλείονται και εκπλήξεις από την πλευρά του κ. Κατσιμίγα.

Πάντως, οι πρώτοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, έχοντας κοινωνική διαστρωμάτωση και αναφορές σε πλήθος περιοχών του Νομού, φαίνεται ότι θα λειτουργήσουν ως «ομάδα κρούσης» για τον κ. Κατσιμίγα, έτσι ώστε, μέσα από ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία».