Η Μελίνα Μποτέλλη, μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς της Ελλάδας, ερμηνεύει τον θεατρικό – μουσικό μονόλογο με τίτλο «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» στο υπέροχο θέατρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αιμίλιου Θεοχάρη Καλαϊτζίδη στην Καλλίφυτο, το Σάββατο 6 Μαΐου 2023, στις 20.00.

Κείμενο – Σκηνοθεσία – Φωτισμοί – Ερμηνεία: Μελίνα Μποτέλλη

Διοργάνωση: Κοινωφελές Ίδρυμα Αιμίλιος Θεοχάρη Καλαϊτζίδη

Είσοδος ελεύθερη. Η παράσταση είναι κατάλληλη και για παιδιά άνω των 6 ετών.

Το έργο αυτό είναι ένας ύμνος στη Γυναίκα, τη Μητρότητα και την Τέχνη της

Μουσικής. Τα «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» είναι το αντίδοτο στην απίστευτη βία των ημερών. Είναι ο ύμνος στην αγάπη και την τρυφερότητα.

Η παράσταση αυτή ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018 και παρ’ όλα τα εμπόδια του covid-19, ταξίδεψε και θριαμβεύει σε όλη την Ελλάδα. Από Αθήνα έως Θεσσαλονίκη, από Δράμα έως Χανιά, από Ηράκλειο έως Σέρρες, από Μονεμβασιά έως Αμύνταιο, από Κέρκυρα έως Ορεστιάδα, από Γρεβενά έως Κομοτηνή, από Βόλο μέχρι Αγρίνιο, από Μεσολόγγι έως Θάσο, από Βέροια έως Καβάλα, από Καστοριά μέχρι Τρίπολη. Από πρωτεύουσα, συμπρωτεύουσα και πρωτεύουσες Νομών έως μικρές ακριτικές πόλεις της πατρίδας μας. Συγκλονίζει το κοινό, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και μορφωτικό επίπεδο.

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια κυρία Μελίνα Μποτέλλη, που συνέδεσε το όνομά της με μεγάλες θεατρικές και τηλεοπτικές της επιτυχίες, θα αγγίξει τις ψυχές των θεατών και στην Καλλίφυτο Δράμας, στο ιδανικό για τον μονόλογό της θέατρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αιμίλιος Θεοχάρη Καλαϊτζίδης. Η ευαίσθητη Αρετή, στη σειρά «Απών» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η δυναμική τσιγγάνα μάνα Αφροδίτη στους «Ψίθυρους Καρδιάς» του Μανούσου Μανουσάκη και η εμβληματική Μάνα της Κρήτης, Ουρανία Σταματάκη, στη σειρά «Της αγάπης μαχαιριά» του Στράτου Μαρκίδη και της Υβόνης Μεταξάκη, αγκαλιάζει με τα «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» το κοινό.