Η μεγάλη ημέρα για την έναρξη της 19ης Ονειρούπολης έφτασε! Σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου οι πύλες της 19ης Ονειρούπολης ανοίγουν διάπλατα για να υποδεχθούν στο παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό που έχει δημιουργηθεί στην όμορφη Δράμα κάθε μικρό και μεγάλο επισκέπτη της και να αποκαλύψει τις πανέμορφες δημιουργικές εκπλήξεις που έκρυβε το προηγούμενο διάστημα της προετοιμασίας της.

Ήδη πάντως από χθες, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, αρκετός κόσμος επισκέφτηκε την Ονειρούπολη, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από τη φετινή διοργάνωση.

Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν, στο πλαίσιο της Ονειρούπολης, 15 δωρεάν δράσεις εκπαιδευτικού και συμμετοχικού χαρακτήρα, 49 πολιτιστικές εκδηλώσεις, 5 παιδικές θεατρικές παραστάσεις, 14 συναυλίες και πάνω από 50 παράλληλες δράσεις.

Η αρχή γίνεται σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου. Το Μουσικό Σχολείο Δράμας ντύνει μουσικά την αρχή της έναρξης και τα Κέντρα Μπαλέτου Piruette Έλενας και Κωνσταντίνας Νότα συνοδεύουν με μια υπέροχη παράσταση αφιερωμένη στο φετινό κεντρικό θέμα της Ονειρούπολης, την Παγκόσμια Ειρήνη.

Στην Κεντρική Σκηνή της Ονειρούπολης ανεβαίνουν με γιορτινή διάθεση δύο αγαπημένα μας Δραμινά παιδιά, η Γιώτα Τσιμπρικίδου και ο Χρήστος Κούτρας, για να υποδεχθούν τον πρωταγωνιστή της χριστουγεννιάτικης γιορτής τον Αη Βασίλη μαζί με την γλυκιά επισκέπτρια μας τη μικρή Ειρήνη και να σηματοδοτήσουν την έναρξη της 19ης Ονειρούπολης μαζί με τον Δήμαρχο Δράμας και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού.

Τη σκυτάλη παίρνει για να ανεβάσει στα ύψη τη διασκέδαση του κόσμου ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης Stavento (με τους συνεργάτες του) και το ταξίδι στην μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινά!