Πλήρως προσαρμοσμένος στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία του κορωνοϊού, ο Δήμος Δράμας παρουσιάζει στους δημότες του τη «Γειτονιά των Αστεριών», τη φετινή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε στη θέση της αγαπημένης από μικρούς και μεγάλους Ονειρούπολη.

Με στολισμό και φωταγώγηση της πλατείας Ελευθερίας και κεντρικών σημείων της πόλης, καθώς και με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ο Δήμος Δράμας προσπαθεί να συμβάλλει στην τόνωση της ψυχολογίας των δημοτών του.

Σε σχετική ανάρτηση της Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δράμας κ. Αναστασίας Τόλιου αναφέρονται τα εξής:

“Σήμερα ξεκινά η λιγότερο λαμπερή, η λιγότερο φωτεινή, η λιγότερο αστραφτερή Ονειρούπολη από τότε που γεννήθηκε η ιδέα της λειτουργιάς της.

Σήμερα υποδεχόμαστε την πιο μοναχική, την πιο συγκινητική Ονειρούπολη.

Στην πιο σημαντική στιγμή της πόλης μας την πρωτεύουσα του παραμυθιού, της χώρας, των Χριστουγέννων.

Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα από την αρχή που παίρνει οριστική μορφή ταυτόχρονα με το μερικό άνοιγμα του λιανεμπορίου, με την προσδοκία να προσδώσει μια ελάχιστη γεύση ζεστασιάς και ζωντάνιας συνοδεύοντας τα βήματά μας στο κέντρο της πόλης”.