ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΟΞΑΤΟΥ» Κ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Ν. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ

 

Ανακοίνωση για την ανεξαρτητοποίηση της Δημοτικής Συμβούλου κ. Νικολέττας Εμμανουηλίδου εξέδωσε η επικεφαλής της παράταξης «Δυναμική Αρχή για το Δήμο Δοξάτου» κ. Κωνσταντίνα Μιχαηλίδου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Καμία έκπληξη και κανένα ενδιαφέρον από την πλευρά της παράταξής μας ο τρόπος που επέλεξε η Δημοτική Σύμβουλος της δημοτικής μας κίνησης «Δυναμική Αρχή για το Δήμο Δοξάτου» κ. Νικολέττα Εμμανουηλίδου να ανεξαρτητοποιηθεί, ενώ είχε εκλεγεί με τη δική μας αυτοδιοίκητη σημαία. Είναι γεγονός πως από την πρώτη στιγμή δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον και καμία προσπάθεια δεν κατεβλήθη προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου που η κοινωνία της ανέθεσε, μέσω των 138 ψηφοφόρων μας.

Η προσωπική, κοινωνική, επαγγελματική, και ιστορική διαδρομή του καθενός μας είναι γνωστή στις τοπικές κοινωνίες όπως και η ενδιάμεση περίοδος μεταξύ των δυο εκλογικών αναμετρήσεων και έδειξε τον δρόμο για το μέλλον του καθενός μας στο Δήμο Δοξάτου.

Να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους που εμπιστεύτηκαν την κ. Εμμανουηλίδου κάτω από την ομπρέλα της αυτοδιοίκητης μας παράταξης και να της ευχηθώ καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει, με όποιον τρόπο και αν επιλέξει, γιατί η επιτυχία βασίζεται σε πολιτικό ήθος, πολιτική αξιοπρέπεια και συνεπή στάση.

Απλά της υπενθυμίζω πως «Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία» και δεν φτάνει για να την επιτύχεις ένα sms μέσα από δωρεάν χρόνο ομιλίας.

 

Με εκτίμηση,

Μιχαηλίδου Κωνσταντίνα