Η γνωστή Δραμινή δικηγόρος Άννα Μαρία Νταηλάκη, η οποία δραστηριοποιείται νομικά όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στις ΗΠΑ όπως και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έχει έρθει πολύ κοντά με Αφρικανό πρίγκιπα, σύμφωνα με σημερινό (30/7) δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso». Μάλιστα, η εφημερίδα έχει επιλέξει να προβάλει το συγκεκριμένο θέμα και στο πρωτοσέλιδό της με τίτλο «Ο πρίγκιψ εκ Νιγηρίας και η Ελληνίδα δικηγόρος».

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», όλα άρχισαν πριν από λίγο καιρό με αφορμή τις επιχειρηματικές κινήσεις του πρίγκιπα του State Delta της Νιγηρίας, Franklin Enomate Omene, στη χώρα μας. Ο ίδιος, μάλιστα, επειδή έχει πάρει ζεστά τα επιχειρηματικά πρότζεκτ που έχει στα πλάνα του, τους τελευταίους μήνες μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα και Ντουμπάι, όπου εκεί ηγείται ενός μεγάλου ομίλου επιχειρήσεων με πηγές ενέργειας, χρυσό αλλά και κατασκευαστικές επενδύσεις.

Η Αννα Μαρία Νταηλάκη στο Ντουμπάϊ

Ο Αφρικανός πρίγκιπας, αναφέρεται στο δημοσίευμα της «Espresso», το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις με επιχειρηματίες και κυβερνητικούς αξιωματούχους της χώρας μας, μια και θέλει να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και στην Ελλάδα. Στο πλευρό του Νιγηριανού πρίγκιπα-επιχειρηματία βρίσκεται η γνωστή δικηγόρος Άννα Μαρία Νταηλάκη, η οποία έχει αναλάβει να τρέχει νομικά τα επενδυτικά του πλάνα και να του παρέχει όλες τις απαραίτητες νομικές συμβουλές, προκειμένου να ευοδωθούν τα επιχειρηματικά του σχέδια.

Άλλωστε, συνεχίζει η «Espresso» στο ρεπορτάζ της, η ίδια θεωρείται από τις πιο πετυχημένες και δυναμικές δικηγόρους στη χώρα μας, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Ετσι, στο πρόσωπό της ο πρίγκιπας βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο για να είναι επαγγελματικά στο πλευρό του, μια και η ίδια τού εμπνέει εμπιστοσύνη για τις νομικές του υποθέσεις. Ομως, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», η γνωριμία της όμορφης και εντυπωσιακής δικηγόρου με τον Franklin Enomate Omene εξελίσσεται σε κάτι παραπάνω από επαγγελματική συνεργασία!

Η Αννα Μαρία Νταηλάκη στο Ντουμπάϊ

Όπως αποκάλυψαν στην «Espresso» πηγές από το περιβάλλον της, ο πρίγκιπας είναι ενθουσιασμένος από τον επαγγελματισμό της Άννας Μαρίας Νταηλάκη, αλλά και γοητευμένος από τον δυναμισμό και την εμφάνισή της, αφού όχι μόνο δεν περνά απαρατήρητη, αλλά στο περάσμά της μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα!

Η Αννα Μαρία Νταηλάκη στο Ντουμπάϊ

Όλα άρχισαν όταν η διεθνούς φήμης δικηγόρος, η οποία δραστηριοποιείται σε Αμερική, Ελλάδα και Ντουμπάι στον χώρο του Επιχειρηματικού και Αεροπορικού Δικαίου, επισκέφτηκε πριν από περίπου έξι μήνες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για επαγγελματικούς λόγους. Εκεί σε ένα επαγγελματικό δείπνο ήρθε τετ α τετ με τον πρίγκιπα της Νιγηρίας. Έπειτα από αυτό το δείπνο ήρθε και η πρόταση εκ μέρους του για συνεργασία με την ίδια να την αποδέχεται με χαρά. Οι δυο τους πλέον περνάνε πολύ χρόνο μαζί συζητώντας όχι μόνο για δουλειές, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές έχοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Μάλιστα, ένας από τους λόγους που ο πρίγκιπας αποφάσισε να επεκταθεί επιχειρηματικά στην Ελλάδα είναι η γνωριμία του και η αδυναμία που πλέον έχει στην όμορφη δικηγόρο και αυτό «κρύβει» πολλά για το μέλλον και των δύο, ακόμη και εκτός των επαγγελματικών ορίων…