Ο ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΣ «ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ» ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ Ν. ΠΙΤΣΟΓΛΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ

· Ο μήνας Δεκέμβριος καθοριστικός για Δόξα (αδειοδότηση) και πρωτάθλημα (έναρξη) με το ιδιοκτησιακό – μετοχικό των Μαυραετών να ζητά απαντήσεις

· Τηλεδιάσκεψη Super League 2 – Football League με θέμα τα τηλεοπτικά

· Η επιστρεπτέα νο 4 έφερε πρόσκαιρη οικονομική «ανάσα», όμως οι απαιτήσεις «φωνάζουν»

· Πιθανή επαναπροκήρυξη του πρωταθλήματος για να «βγούνε» οι ημερομηνίες

 

Συμπληρώθηκαν ήδη 9 μήνες πλήρους επίσημης αγωνιστικής απραξίας στο δεύτερο τη τάξη επαγγελματικό πρωτάθλημα και μόνο στην Ελλάδα και στην… Ονδούρα συμβαίνει αυτό!

Σίγουρα τα επιδημιολογικά στοιχεία και δεδομένα, μαζί με τις απώλειες προσφιλών προσώπων, είναι κάτι πρωτόγνωρο και δύσκολο. Όμως τα ερωτήματα για την ΠΑΕ Δόξα είναι πολυεπίπεδα, θεσμικά, οικονομικά και… υπαρξιακά.

Πού πάμε; Ποιοι είμαστε; Ποια η προοπτική μας; Έχουμε σχέδιο – πλάνο; Υπάρχει αύριο; Εδώ η τελευταία δήλωση στην εφημερίδα «Εργασία… συν» του πρόσφατα αδικοχαμένου Νίκου Πίτσογλου είναι τόσο επίκαιρη και ουσιαστική: «Μόνο ενωμένοι και αγαπημένοι μπορούμε να μεγαλουργήσουμε στη Δόξα. Δεν έχει σημασία ποιος είναι πάνω ή κάτω. Η Δόξα να είναι ψηλά». Μια φράση από έναν άνθρωπο που τα τελευταία 10 χρόνια παρέμεινε στην καθημερινή προσφορά προς τη Δόξα χωρίς εγωκεντρισμούς.

Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας για την απώλεια του Α’ Αντιπροέδρου της Νίκου Πίτσογλου, ο οποίος για πολλούς μήνες έδωσε γενναία μάχη με την επάρατη νόσο, αναφέρονται τα εξής: «Η τεράστια προσφορά του και η αγάπη για την Δόξα Δράμας αποτελούν για όλους μας μια τεράστια παρακαταθήκη. Τεράστιε Νίκο Πίτσογλου καλό ταξίδι και σε ευχαριστούμε για ΟΛΑ!».

 

Μπόνους από επιστρεπτέα νο 4

 

Η παροχή ρευστότητας σε επιχειρήσεις εκ μέρους του κράτους με την επιστρεπτέα νο 4 έδωσε πρόσκαιρη οικονομική «ανάσα», αφού μέρος της διατέθηκε σε καταβολές σε ποδοσφαιριστές και τακτοποίηση οφειλών σε εισφορές.

Τέλος, την «μπάλα» των πρωτοβουλιών για την ημερομηνία έναρξης την έχουν οι ειδικοί μετά από εκτιμήσεις των επιδημιολογικών δεδομένων.