Το Δ.Σ. του ΚΑΟΔ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της Ακαδημίας στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ με την ονομασία «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ».

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία για το σύλλογο μιας και η επιλογή έγινε μεταξύ εκατοντάδων άλλων αξιόλογων Ακαδημιών καλαθοσφαίρισης ανά την Ελλάδα. H ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής, που βασίστηκε τόσο σε ποιοτικά αλλά και ποσοτικά κριτήρια, οδήγησε στην δημιουργία μιας δυναμικής ομάδας 50 ακαδημιών στοχεύοντας στην αναβάθμιση των προτύπων της αθλητικής εκπαίδευσης αλλά και στην ανάπτυξη ισχυρών δεσμών μεταξύ των συμμετεχόντων σωματείων.

Με δράση που εκτείνεται σχεδόν σε όλη την Ελληνική επικράτεια, το πρόγραμμα έχει ως στόχο να εμφυσήσει στα παιδιά αρχές και αξίες που θα τα ακολουθούν σε όλη τους την ζωή είτε γίνουν πρωταθλητές, είτε λάτρεις του αθλητισμού εν γένει. Σε αυτό το πλαίσιο οι επιλεγμένες ακαδημίες καλαθοσφαίρισης θα έχουν πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια που θα τις βοηθήσουν να δημιουργήσουν ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των νεαρών αθλητών.

Η Διοίκηση του ΚΑΟΔ είναι βέβαιη για την επιτυχία του προγράμματος και νιώθει δικαιωμένη από τις προσπάθειες των τελευταίων ετών που αποσκοπούν στην ανάδειξη της δραμινής καλαθοσφαίρισης και στη διασφάλιση ότι το μέλλον της στηρίζεται στα γερά θεμέλια του ΚΑΟΔ.

 

Τρεις αθλητές στο κλιμάκιο της Εθνικής Παμπαίδων

 

Τρεις αθλητές του ΚΑΟΔ, ο Διονύσης Κουταλίδης, ο Νίκος Κεραμιτσόπουλος και ο Νικόλας Γρηγορίου, κλήθηκαν για να συμμετάσχουν στην προπόνηση του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεννημένων το 2006-2007).

Οι Διοίκηση του ΚΑΟΔ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για την επιλογή τους και ελπίζει η η συμμετοχή τους να διευρύνει τους μπασκετικούς τους ορίζοντες ώστε να δουλέψουν περισσότερο και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!