Αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας της μικρής Λυδίας η οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου της Καρολάιν στη μονοκατοικία στα Γλυκά Νερά.

“Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν”, δήλωσε μέσω του δικηγόρου της στον ΑΝΤ1 η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καθ’ ομολογία δολοφόνο της συζύγου του στα Γλυκά Νερά, που αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας με τους γονείς της Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε η εκπομπή “Το Πρωινό”, οι γονείς του Μπάμπη και της Καρολάιν συναντήθηκαν στην Αλόννησο, όπου το καλοκαίρι μετακόμισαν οι γονείς του πιλότου.

Υπάρχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία μεταξύ των οικογενειών και οι δύο πλευρές τα πηγαίνουν πολύ καλά. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι γονείς της Καρολάιν έχουν δώσει στους γονείς του Μπάμπη το “ελεύθερο” να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέραν των οδηγιών του δικαστηρίου.

Οι σχέσεις με τον Μπάμπη είναι πολύ ψυχρές, δεν επικοινωνούν μαζί του, παρά μόνο τα τηλέφωνα που τους παίρνει εκείνος.

Μιλώντας στο “Πρωινό” πρώην συνεργάτης και προϊστάμενος του πιλότου, τον περιέγραψε ως “σεμνό και προσεκτικό, που δεν έδειχνε χαρακτήρα αλαζόνα. “Πολλές φορές δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι προχώρησε σε κάτι τέτοιο”, είπε και συμπλήρωσε πως δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι όταν τον είδε τελευταία φορά, 2-3 εβδομάδες πριν τη δολοφονία.