Νέα στοιχεία για την 15σέλιδη, ιδιόχειρη διαθήκη και κατ’επέκταση την περιουσία του Γιώργου Τράγκα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό” επικαλούμενο ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, ο γνωστός δημοσιογράφος που πέθανε από κορονοϊό, είχε στην κατοχή του 17 ακίνητα και συνέταξε την διαθήκη του τον Φεβρουάριο του 2018 στο Μονακό, η οποία ξεκινά με τη φράση “Εγώ ο Γιώργος Τράγκας, Έλληνας πολίτης και κάτοικος του πριγκιπάτου του Μονακό”.

Διαβάστε επίσης:

Οι κληρονόμοι είναι τρεις: Η Μαρία Καρρά, τελευταία σύζυγος του εκδότη και ιδρυτή του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” και οι δύο γιοι του.

Τα άγνωστα ακίνητα

Ένα από τα τελευταία περιουσιακά στοιχεία που απέκτησε ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένα σπίτι στο Σεν Τροπέ που αγοράστηκε το 2021, ενώ κανείς δεν γνωρίζει πότε αποκτήθηκαν τα ακίνητα σε Μπέβερλι Χιλς και Ουάσινγκτον.

Παράλληλα, το σπίτι που βρίσκεται στην οδό “Βίκτωρ Ουγκό”, μία “ανάσα” από την Αψίδα του Θριάμβου δίνεται στον γιο του, Γιάννη, ενώ η Μαρία Καρρά κληρονομεί τη βίλα στην Κυανή Ακτή και ένα διαμέρισμα 120 τμ, που βρίσκεται στον 28ο όροφο του Olympic Tower, στην καρδιά του Μανχάταν, τον οποίο έχτισε ο Αριστοτέλης Ωνάσης και το οποίο κοστολογείται περίπου στα 2.400.000 ευρώ.

Ο δημοσιογράφος φέρεται να είχε και 10-12 εκατ. ευρώ μετρητά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ

Πηγή: thetoc.gr