Σε ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Ανακοινώνεται ότι, από την Τρίτη 18/04/23 έως και την Κυριακή 30/04/23, θα ανασταλεί η λειτουργία ορισμένων τακτικών εξωτερικών ιατρείων, λόγω οικοδομικών εργασιών που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στον χώρο, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου: «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕ ΔΡΑΜΑΣ»

Τα επείγοντα περιστατικά της ΩΡΛ θα αντιμετωπίζονται στην ΩΡΛ κλινική.

Τα επείγοντα της Παιδιατρικής, θα αντιμετωπίζονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Οι ασθενείς που χρήζουν επιπλέον φροντίδας από τους χειρουργούς, καθώς και οι χειρουργικές αλλαγές που δεν μπορούν να γίνουν στο Κέντρο Υγείας Δράμας (πρώην ΙΚΑ), θα εκτελούνται σε προσωρινά διαμορφωμένο χώρο των τακτικών εξωτερικών ιατρείων.

Οι χειρουργικές αλλαγές της ορθοπεδικής, για τις οποίες οι ορθοπεδικοί κρίνουν ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν στο νοσοκομείο, θα εκτελούνται στον χώρο αλλαγών της ορθοπεδικής κλινικής.

Τα προγραμματισμένα ραντεβού της μαιευτικής δεν θα αναβληθούν και θα πραγματοποιηθούν σε χώρο της μαιευτικής – γυναικολογικής κλινικής.

Το ογκολογικό ιατρείο θα λειτουργεί κανονικά.

Ο έλεγχος PCR θα διενεργείται κανονικά.

Όλα τα υπόλοιπα ιατρεία θα παραμείνουν κλειστά. Τα ραντεβού θα μεταφερθούν μετά τις 30 Απριλίου, που εκτιμάται ως πιθανή ημερομηνία ολοκλήρωσης των εργασιών στον χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας, αλλά είναι ανυπέρβλητη ανάγκη η υγειονομική αναβάθμιση των χώρων του Νοσοκομείου.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ