Από το πρωί της Πέμπτης 29 έως το βράδυ του Σαββάτου 31 Μαρτίου 2018, η Οργανωτική Επιτροπή Frozen Peaks σε συνεργασία με τον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου βρέθηκαν στην 3η Διεθνή Έκθεση Αθλητισμού SPORTEXPO στη Θεσσαλονίκη. Μια κίνηση εξωστρέφειας που ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τη διάθεση πάνω από 5 000 φυλλαδίων στους επισκέπτες!

Σκοπός ήταν η ενημέρωση του κοινού για το μοναδικό Φεστιβάλ Αγώνων Βουνού, με την επωνυμία Frozen Peaks, που θα λάβει χώρα τον Μάιο, στην περιοχή του Λεκανοπεδίου, καθώς και η προβολή όλων των αθλητικών δράσεων για το έτος 2018 όπως HYDRAMA TOUR, NevrokopiTrail, GranitisTrail.

Το stand του Δήμου επισκέφθηκαν επώνυμοι, φίλοι, αθλητές και επισκέπτες της Έκθεσης. Συγκεκριμένα αξίζει να αναφέρουμε ότι μεταξύ άλλων το stand επισκέφθηκε ο Γ. Γραμματέας του Διεθνή Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» κ. Ιωάννης Ποδιώτης, ο οποίος εντυπωσιάστηκε για τις πλούσιες δράσεις του Δήμου. Επίσης τον χώρο ενημέρωσης επισκέφθηκε ο Καθηγητής Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού κ. Κοσμάς Χριστούλας με τον οποίο ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Κ. Νευροκοπίου κ. Ησαΐας Χατζηκωνσταντίνου είχε εποικοδομητική συζήτηση που αφορούσε στην μελλοντική συνεργασία του Δήμου με το ΑΠΘ.  Δημοσιογράφοι του ΑΠΕ ΜΠΕ έδειξαν ενδιαφέρον και συζήτησαν με τον Πρόεδρο θέματα που αφορούν στην προβολή της περιοχής.

Τέλος το ενδιαφέρον των επισκεπτών κέρδισε το μεγάλο εγχείρημα που διοργανώνει ο Π.Ο.Σ. Κ. Νευροκοπίου με τον Α.Ο. ΑΚΡΙΤΕΣ 2005 και τον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου Frozen Peaks – Ψυχρές Κορυφές. Εντυπωσιάστηκαν με τους αγώνες μεγάλης απόστασης 265 km και 90 km σε συνδυασμό με την μεγάλη υψομετρική διαφορά (D+11.000m και (D+4500m) που τους κατατάσσει μοναδικούς στο είδος τους. Εντυπωσιάστηκαν εξίσου με τους μικρότερους αγώνες 42km (D+1200m) και 12km (D+250m) των οποίων οι διαδρομές διέρχονται μέσα από Οχυρά της Γραμμής Μεταξά.

Ο κ Χατζηκωνσταντίνου δήλωσε ότι οι άνθρωποι που στελεχώνουν τη διοργάνωση διατηρούν υψηλό επίπεδο επικοινωνίας και συνεργασίας, καθώς εργάζονται σκληρά με τον Τεχνικό Διευθυντή κ Μιχάλη Παπαδόπουλο για το μέγιστο αποτέλεσμα!

Κλείνοντας, την Παρασκευή 30 Μαρτίου ανακοινώθηκε επίσημα στον ΠΟΣ Κ. Νευροκοπίου και στην Ο.Ε. Frozen Peaks η συνδρομή του ΥΠΕΘΑ.

Πληροφορίες για τη διοργάνωση στη σελίδα www.frozenpeaks.gr