Στιγμές τρόμου για 17χρονη που βιάστηκε όπως κατήγγειλε από 42χρονο άνδρα με καταγωγή από το Πακιστάν στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ένας 42χρονος Πακιστανός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα με την κατηγορία του βιασμού και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, με θύμα μία 17χρονη κοπέλα.

Όλα συνέβησαν χθες Τετάρτη (17/5) στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν περίπου 21.00 το βράδυ όταν η 17χρονη πέρασε την πόρτα του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε.

Το βράδυ της Τετάρτης (17/5) η κοπέλα που διατηρούσε φιλική σχέση με τον άνδρα, το επισκέφθηκε στο σπίτι του επί της οδού Σμύρνης γύρω στις 18:00 το απόγευμα. Ο άνδρας της ζήτησε να καθίσουν στο υπνοδωμάτιο και τότε με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, φέρεται να την βίασε, ενώ στη συνέχεια τη φωτογράφισε γυμνή με το κινητό τηλέφωνό του.

Η 17χρονη, ακολούθως, μετέβη στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας όπου και κατήγγειλε τον Πακιστανό, ο οποίος συνελήφθη και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.