Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιήσουν η Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Διοίκηση του Δήμου Προσοτσάνης, την ερχόμενη Δευτέρα 24 Απριλίου στις 12:00, στην έδρα του Δήμου Προσοτσάνης.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου και του Δημάρχου Προσοτσάνης κ. Θεόδωρου Αθανασιάδη, με τη συμμετοχή Αντιπεριφερειαρχών, Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας ΑΜΘ, της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και του Δήμου Προσοτσάνης.

Στην ατζέντα της σύσκεψης περιλαμβάνονται τα εξής θέματα:

  1. Έργα του Δήμου Προσοτσάνης που είναι σε εξέλιξη και χρηματοδοτούνται από πόρους του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας 2014-2020.
  2. Νέα έργα του Δήμου Προσοτσάνης που σχεδιάζεται να ενταχθούν για χρηματοδότηση στο νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας.
  3. Λοιπά έργα του Δήμου Προσοτσάνης που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, περί τις 14:30, ο Περιφερειάρχης κ. Μέτιος και ο Δήμαρχος κ. Αθανασιάδης θα κάνουν δηλώσεις στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Νωρίτερα το ίδιο πρωί, πριν τη σύσκεψη, ο κ. Μέτιος θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στην εταιρεία FHL Κυριακίδης Group, στο Βιομηχανικό Πάρκο Προσοτσάνης, στο Κέντρο Αποκατάστασης «Αναβίωση», στους Σιταγρούς, και στο σπήλαιο των πηγών του Αγγίτη (Μααρά).