Τη Δράμα θα επισκεφθούν την Τρίτη 14 Μαΐου οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς Ιωάννης Καλομενίδης και Αννέτα Τσελεπή.

Ο κ. Καλομενίδης είναι Ιατρός Πνευμονολόγος στον Ευαγγελισμό και καθηγητής στο ΕΚΠΑ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Ο πατέρας του ήταν από την Κρήνη Παρανεστίου Δράμας.

Η κ. Τσελεπή είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός. Παράλληλα σπουδάζει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Μελετητών Ιδιωτικών Έργων (Σ.Μ.Μ.ΙΔ.Ε.) Ξάνθης. Έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για κοινωνικά ζητήματα με έμφαση στα θέματα φεμινισμού, ισότητας και δικαιωμάτων των ζώων.

Οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με στελέχη της ΣΕ Δράμας της Νέας Αριστεράς θα περιηγηθούν στην αγορά της πόλης, θα διανείμουν ενημερωτικό υλικό και θα συζητήσουν με πολίτες.

Στις 20:00 και στο ξενοδοχείο ΜΑΡΙΑΝΝΑ ο Γιάννης Καλομενίδης θα έχει συνάντηση με ιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και εργαζόμενους του Νοσοκομείου Δράμας για να συζητήσουν για τα προβλήματα στον χώρο της Δημόσιας Υγείας. Παράλληλα η Αννέτα Τσελεπή θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους μηχανικών για να συζητήσουν για τα προβλήματα του κλάδου, καθώς και εκπροσώπους της Τ.Α. για να συζητήσουν για οικολογικά ζητήματα και θέματα για την προστασία των ζώων (Κυνοκομείο, Καταφύγιο ζώων).

Θα ακολουθήσει στις 21:00 και στο ξενοδοχείο ΜΑΡΙΑΝΝΑ ανοιχτή πολιτική συζήτηση με μέλη και φίλους της Νέας Αριστεράς για τις Ευρωεκλογές και το διακύβευμά τους.