Τη Δράμα θα επισκεφθεί σήμερα Πέμπτη, 27 Ιουλίου, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο διήμερης (26 και 27 Ιουλίου) περιοδείας του στην Ανατολική Μακεδονίας (Καβάλα και Δράμας).

Σε σχετική ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Δράμας της Ν.Δ. για την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη αναφέρονται τα εξής: «Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Δράμας της Ν.Δ., γνωστοποιεί στα στελέχη, τα μέλη, του φίλους της Νέας Δημοκρατίας και στο λαό της Δράμας ότι την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ. θα επισκεφτεί την πόλη μας ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ άλλων θα επισκεφτεί το νέο αστυνομικό κτήριο, το Δημαρχείο και την παραγωγική μονάδα Raycap. Στη συνέχεια θα περιηγηθεί στη πόλη της Δράμας, όπου θα έχει επικοινωνία με τους πολίτες.

Κλείνοντας θα γίνει συνάντηση στο Επιμελητήριο της Δράμας, μεταξύ του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και των φορέων της Δράμας».

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Δράμας της Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της για την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη αναφέρει:

«Με χαρά ανακοινώνουμε την επικείμενη επίσκεψη στην πόλη μας Δράμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη την Πέμπτη 27 τρέχοντος. Ο κύριος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το Δημαρχείο της πόλης στις 12 το μεσημέρι, μετά πεζή θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης, όπου θα συναντήσει και θα συνομιλήσει με πολίτες, και κατόπιν θα μεταβεί και θα συμμετέχει σε σύσκεψη με επαγγελματικούς και άλλους φορείς του νομού στην αίθουσα του Επιμελητήριου Δράμας, περίπου στις μία το μεσημέρι. Παρακαλούμε τα μέλη της ΔΗΜΤΟ αλλά και όσους πολίτες το επιθυμούν να παρευρεθούν και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της επίσκεψης».

Εντωμεταξύ, η επίσημη ανακοίνωση της Ν.Δ. για την σπίεκσεψη του Προέδρου κ. Μητσοτάκη στη Δράμα αναφέρει: «…Την Πέμπτη 27 Ιουλίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, που αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Δράμα, όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε καινοτόμα επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στους τομείς της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών.

Ακολούθως, θα επισκεφθεί την Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του Νομού στο Επιμελητήριο, θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολίτες».