ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

 

 

Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, στο πλαίσιο της γενικότερης εξωστρέφειας που διέπει τις δράσεις του Δ.Σ της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολ. Μακεδονίας και Θράκη, πάνω στη πάγια τακτική να βρισκόμαστε κοντά στα κατά τόπους μέλη και στα αστυνομικά, λειτουργικά, υλικοτεχνικά προβλήματα των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, πραγματοποιήθηκε Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης.

Στη συνέχεια ακολούθησε εθιμοτυπική, θεσμική επίσκεψη του Δ.Σ. της Ένωσης και περαιτέρω συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ιωάννη, στον οποίο επ’ ευκαιρία της παρουσίας μας, του ευχηθήκαμε κάθε επιτυχία στο έργο του, μετά την πρόσφατη τοποθέτησή του [προ τριμήνου], στη θέση του Διευθυντή Δ.Α Ξάνθης, κατά τις φετινές, τακτικές κρίσεις-τοποθετήσεις Αξιωματικών από το Ανώτατο Συμβούλιο του Αρχηγείου Ε.Α.

Παράλληλα, εκ μέρους του Δ.Σ, ο Πρόεδρος της Ένωσης & Γ’ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α Α/Υ κ. ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος, σε παραχωρηθείσα αίθουσα της Δ.Α Ξάνθης, πραγματοποίησε ενημέρωση στα τοπικά μέλη-Αξιωματικούς της Δ.Α Ξάνθης, αναφορικά με όλα τα τρέχοντα συνδικαλιστικά θέματα, τις διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας μας, τη βαθμολογική πρόταση της ΠΟΑΞΙΑ [παράλληλη επετηρίδα Αστυν. Δ/ντων προς συμπλήρωση 35ετίας, επίλυση στρεβλώσεων βαθμολογίου Αξ/κων ΤΕΜΑ, βαθμολογική ρύθμιση εξέλιξης Ανθ/μων-Υπαστ του Ν.3686/2008] καθώς και για τα συμπεράσματα της συσταθείσας αρμόδιας Επιτροπής ΑΕΑ, τα οποία οι συνάδελφοι άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στην ανωτέρω ουσιαστική συνάντηση-ενημέρωση του Δ.Σ της Ένωσης παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δ/ντής της Δ.Α Ξάνθης Α/Δ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ιωάννης, οι Υποδιευθυντές-βοηθοί Δ/ντή, Α/Υ κ. ΓΙΩΡΗΣ Πασχάλης, Α/Υ κ. Χ’’Σταμάτης Κων/νος και Α/Υ κ. ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ Νεκτάριος, ο Διοικητής του Α.Τ Ξάνθης Α/Υ κ. ΝΑΛΙΑΣ Αλύπιος, ο Διοικητής του Τ.Α Ξάνθης Α/Υ κ. ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ Ιωάννης, ο Διοικητής του Τ.Σ.Φ Κοτύλης Α/Υ κ. ΡΙΖΟΣ Κων/νος, ο Αναπλ. Δ/της Τροχαίας Ξάνθης Α/Β’ κ. ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ Ευάγγελος, ο Υποδ/της του Α.Τ Ξάνθης Α/Α’ κ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΝΔΗΣ Γεώργιος, ο Υποδ/της του ΤΣΦ Κοτύλης & τοπικός εκπρόσωπος της Ένωσης στα συμβούλια Μεταθέσεων Α/Β’ κ. ΚΩΤΗΣ Κων/νος, ο Υποδ/της του ΠΡΟ.ΚΕΚΑ Ξάνθης Α/Β’ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Μιχαήλ, οι Αξιωματικοί του Τ.Α Ξάνθης Α/Α’ κ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ Νικόλαος και Α/Β’ ΤΣΙΑΜΗΣ Νικόλαος, ο Υπασπιστής της Δ.Α Ξάνθης Υ/Β’ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ Σταύρος καθώς και αρκετοί ακόμη παρευρισκόμενοι.

Τέλος, στο πλαίσιο της επίσκεψής μας έγινε αναφορά στα γενικότερα, επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το κλάδο μας και στα ειδικότερα, μείζονος σημασίας προβλήματα που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης. Εκ μέρους μας, καταγράφηκαν τα θέματα αυτά, υπογραμμίστηκε το σημαντικό έργο που επιτελείται με την βοήθεια όλων των στελεχών & του αστυνομικού προσωπικού της και δηλώθηκε η έμπρακτη θεσμική μας στήριξη προκειμένου να συμβάλλουμε με παρεμβάσεις μας, στην ανάδειξη και επίλυση τους.

 

Για το Διοικητικός Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Δραγουδάκης

Αστυν. Υποδιευθυντής

Ο Γεν. Γραμματέας

Άγγελος Παπαθεμελής