«ΝΕΚΡΟΣ» ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ – Η «ΠΑΡΕΛΑΣΗ» ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

 

  • Οι εξασφαλίσεις που ζητά ο Γ. Μπύρος δεν ικανοποιήθηκαν
  • Η παραπέρα «απραξία» θα υποθηκεύσει το μέτρο ανταγωνιστικότητας της νέας περιόδου
  • Στα ύψη η «θερμοκρασία» και η αγωνία των φιλάθλων

 

Φτάσαμε αισίως 10 του Ιούλη και στην ΠΑΕ Δόξα η απραξία για τη νέα περίοδο 2019-2020 έφτασε στα όρια της διοικητικής αποδοχής και της υποτυπώδους ανασυγκρότησης.

Η κυβερνητική αλλαγή και η ανάληψη του χαρτοφυλακίου στο χώρο του αθλητισμού από τον έμπιστο του κ. Μητσοτάκη, τον Γραμματέα της Ν.Δ. κ. Αυγενάκη, είναι στοιχείο της σοβαρότητας για το νέο στάτους στον πολύπαθο αυτό χώρο.

Η κατάσταση στην ΠΑΕ είναι γνωστό, οι όποιες δημόσιες εξασφαλίσεις που ζήτησε ο κ. Μπύρος δεν ικανοποιήθηκαν από την πλειάδα των υποψηφίων που «παρέλασαν» έμπροσθεν του Μεγαλομετόχου, κοινή κατάληξη όλων η απόρριψη.

Έτσι, παρότι η προηγούμενη Κυβέρνηση είχε τη βούληση για ικανοποίηση – χρηματοδότηση της αναδιάρθρωσης και υπήρξε η δημόσια τοποθέτηση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΡΤ ως παρόχου, το θέμα θα κληθεί να το πραγματοποιήσει η νέα Κυβέρνηση και εδώ η δημόσια τοποθέτηση του κ. Αυγενάκη θα δώσει το ΟΚ για την έναρξη της περιόδου στην ΠΑΕ Δόξα.

Σε κάθε άλλη περίπτωση κανείς – μα κανείς – δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι. ΚΑΝΕΙΣ. Χρονικά είμαστε full out, όταν οι πιο σοβαρές ομάδες έχουν κλείσει ρόστερ, φιλικά και τα συναφή. Εμείς είμαστε σε ατέρμονες συζητήσεις και διαβουλεύσεις και όλα αυτά σε μια νέα κατηγορία, την δεύτερη επαγγελματική (Super League 2) σε σύνολο 4 κατηγοριών.

Σίγουρα είναι κατανοητό ότι ο κ. Μπύρος με την στήριξη που παρέχει έως τώρα στην ομάδα αποδεικνύεται με την εξασφάλιση άδειας Super League 1 Όταν ομάδες θα έχουν περιορισμός μεταγραφών και είναι εκτός αδειοδότησης Super League 2, σε αντίθεση με την ΠΑΕ Δόξα που κατέχει άδεια Super League 1!!!

Το βέβαιο είναι ότι αυτό το Σαββατοκύριακο πρέπει να δοθεί το έναυσμα της έναρξης της νέας περιόδου. Κάθε άλλη παράταση – καθυστέρηση θα είναι άκρως αδικαιολόγητη. Το Plan B, φράση του κ. Μπύρου, θέλει ένα περιορισμένος εξοδολόγιο και μια βουτιά στα νιάτα στη συγκρότηση του έμψυχου δυναμικού, με αρμοδιότητες στο στενό συνεργάτη του Μεγαλομετόχου, τον κ. Οταπασίδη, σχέδιο που διαφαίνεται ως επικρατέστερο για νέα περίοδο 2019-2020, αφού υπάρχουν νομικές υποχρεώσεις από τον κ. Μπύρο έως τη λήξη της περίπου.