Η ΝΕΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ ΑΦΟΥ Ο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ «ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΝΟ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΡΙΣΚΟΥ

 

  • Οι ελεύσεις στόπερ, επιτελικού χαφ και εξτρέμ θα είναι από το «πάνω ράφι»
  • Η προσθήκη του χαφ Τζελίδη (ελεύθερος από Πανδραμαϊκό) προσδίδει δύναμη και πάθος
  • Επένδυση στο μέλλον η συμμετοχή του Γ.Σ. Δόξα στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League 2
  • Κοντά σε όνομα «κράχτη» για τη θέση του προπονητή ο Πανδράμ – Αναμένονται ανακοινώσεις
  • Στον νεοφώτιστο στη Γ’ Εθνική Βύρωνα Καβάλας ο Δραμινός προπονητής Μπάμπης Καζεπίδης

 

Ήδη ο μήνας Ιούνιος διανύει τις τελευταίες εβδομάδες και ο προγραμματισμός – σχεδιασμός για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής περνά από το θεωρητικό επίπεδο στην προσωποποίηση.

Στον Γ.Σ. Δόξα η απουσία ισχυρού οικονομικού παράγοντα στη νέα χρονιά που έρχεται, φέρνει το συναίσθημα ως «σημαία», κυρίως στο καυτό θέμα των οικονομικών, κάτι που αυτόματα συμπαρασύρει και το όποιο αγωνιστικό προφίλ.

Σίγουρα με τα παραπάνω δεδομένα οι εντάξεις νεαρών Δραμινών παικτών είναι θεμιτές και κατανοητές, όμως ο ρεαλισμός ως αντίβαρο λέει ότι απαιτήσεις της κατηγορίας και του ονόματος του συλλόγου δεν χωρούν σε μια νέα διαχειριστική – συμμετοχική παρουσία.

Το βάρος στον άξονα

Έτσι οι προσθήκες που θα γίνουν πρέπει να είναι άμεσα λειτουργικές και εδώ οι ιθύνοντες οριοθετούν οι εντάξεις στις θέσεις στόπερ-επιτελικού χαφ-εξτρέμ να είναι ενδεκαδάτες.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η προσθήκη του Τζελίδη, ο οποίος αγωνίζεται ανασταλτικά στη μεσαία γραμμή. Μια μεταγραφή επιπέδου κατηγορίας.

Αναπτυξιακές ηλικίες και Δόξα

Η πιθανή συμμετοχή του Γ.Σ Δόξα ως ιστορικού σωματείου στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League 2 είναι μια ευθεία δήλωση ότι το μέλλον και η Δόξα είναι εδώ. Μια κίνηση άκρως θετική και ένα αγωνιστικό και λειτουργικό «σκαλοπάτι».

Πάει για το «μπαμ» στον πάγκο ο Πανδράμ

Κοντά σε όνομα από τις επαγγελματικές κατηγορίες για τη θέση του προπονητή είναι ο Πανδράμ, κάτι που κάνει αίσθηση σε όλη την Ελλάδα. Οσονούπω αναμένονται ανακοινώσεις.

Και εδώ ο σχεδιασμός πρέπει να περάσει στην προσωποποίηση, κάτι που θα γίνει με την έλευση του νέου προπονητή, ο οποίος είδε το αθλητικό κέντρο στον Μυλοπόταμο και ικανοποιήθηκε.

Ο Μπ. Καζεπίδης στον Βύρωνα

Μετά από 5 χρόνια παρουσίας στον Πανδραμαϊκό, ο προπονητής Μπάμπης Καζεπίδης ανακοινώθηκε από τη νεοφώτιστη ομάδα της Γ’ Εθνικής, τον Βύρωνα Καβάλας.