ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο.

 

Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. ανακοινώνει πως η έναρξη προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας 27-7-2020, στο Αθλητικό Κέντρο του Πανδραμαϊκού στον Μυλοπόταμο. Επιπλέον, ενημερώθηκαν οι φίλοι του συλλόγου πως εντός της εβδομάδας θα τεθούν σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021. «Η ηθική και η υλική στήριξη κάθε φίλαθλου του Πανδραμαϊκού και κάθε Δραμινού, είναι σημαντική για την αγαπημένη μας ομάδα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Πανδραμαϊκός ανακοίνωσε την επιστροφή στην ομάδα του Στέλιου Πατένταλη, ενός ποδοσφαιριστή με πολύχρονη και σημαντική προσφορά στον σύλλογο, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Προσοτσάνη, Πανδραμαϊκό, Ατρόμητο Περιθωρίου και Δόξα Δράμας, με την οποία την περίοδο 2008-2009 κατέκτησε την άνοδο στη Β’ Εθνική. Επίσης, ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μπίλη, ο οποίος αγωνίστηκε κατά την περσινή περίοδο στην Γ’ Έθνική, με τα χρώματα της Δόξας Κάτω Καμήλας, δανεικός από την ομάδα του Πανσερραϊκού. Ακόμη, ο Πανδραμαϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον Δραμινό ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κονταξή, καθώς και με τον Ανάργυρο Φουστέρη.

Τέλος, ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές Βασιλειάδη Μίλτο, Παγκάκη Βαγγέλη και Παπαγεωργίου Βαγγέλη, για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προσωπική και αθλητική τους πορεία.