ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

 

Σε έναν υπέροχο χώρο, στην αίθουσα Χαρμούση, 235 τετραγωνικών μέτρων, για την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια όλων μας!

Το Λύκειο Ελληνίδων Δράμας συνεχίζει δυναμικά την πορεία του, προσαρμόζοντας τις δράσεις του στις δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργήθηκαν στην εποχή του κορωνοϊού.

Οι εγγραφές λοιπόν ξεκίνησαν από την Τετάρτη 2/9/20 και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 7:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. Και τα μαθήματα αρχίζουν κανονικά από Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.

Η λειτουργία όλων των τμημάτων θα γίνει λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας λόγω του κορωνοϊού και συγκεκριμένα:

 1. Τα μαθήματα/πρόβες θα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα στον προαύλιο χώρο του Λυκείου μας στην αρχή των μαθημάτων, ενώ στην συνέχεια στην αίθουσα Χαρμούση που είναι ο μεγαλύτερος χώρος για πρόβα σε όλη την Ανατολική Μακεδονία.
 2. Το πρόγραμμα των μαθημάτων/προβών θα είναι προσαρμοσμένο για να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής για τους συμμετέχοντες.
 3. Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή και θα υπάρχει αυστηρή τήρηση της απαιτούμενης απόστασης μεταξύ των χορευτών.
 4. Όλοι οι συμμετέχοντες στα τμήματα σε περίπτωση απουσίας τους είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν τον δάσκαλο ή τον υπεύθυνο εφορίας χορού.
 5. Ο οποιοσδήποτε αισθανθεί έστω και ελαφριά κάποια από τα συμπτώματα του covid-19 δεν έρχεται στο μάθημα/πρόβα και ενημερώνει τον δάσκαλο ή τον υπεύθυνο του χορευτικού για να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Δράμας. Το ίδιο ισχύει κι αν κάποιο μέλος της οικογένειάς μας έχει αντίστοιχα συμπτώματα.
 6. Θα υπάρχουν αντισηπτικά στο χώρο ώστε όλοι να απολυμαίνουν τα χέρια τους κατά την είσοδό τους στο χώρο.
 7. Θερμομέτρηση κατά την είσοδο στο χώρο.
 8. Θα υπάρχει διαφορά μισής ώρας μεταξύ των μαθημάτων/προβών για να μην υπάρχει συνωστισμός στην αλλαγή των τμημάτων.
 9. Μεταξύ των τμημάτων θα γίνεται απολύμανση του χώρου διδασκαλίας καθώς και αντικειμένων με ατμό.
 10. Θα υπάρχουν γάντια μιας χρήσης για όλους.
 11. Συνιστάται να μην αλλάζουμε μέσα στο χώρο αλλά να ερχόμαστε προετοιμασμένοι από το σπίτι μας.
 12. Οι τουαλέτες (μόνο σε έκτακτη ανάγκη θα χρησιμοποιείται) καθώς και η κουζίνα θα παραμένουν κλειστές.
 13. Οι χορευτές – χορεύτριες θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα (θα δοθούν τις επόμενες μέρες οδηγίες και διευκρινήσεις για την χρήση ή μη της μάσκας κατά την διάρκεια της χορευτικής πρόβας).
 14. Ο κάθε χορευτής φέρει μαζί του μπουκάλι με νερό και πετσέτα.
 15. Για την πληρωμή των μηνιαίων συνδρομών, οι ενδιαφερόμενοι θα εισέρχονται στο γραφεία του σωματείου ένα-ένας, με μάσκα και γάντια.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Λυκείου, Τέρμα Ηπείρου, πληροφορίες και λεπτομέρειες στα τηλέφωνα 2521039167, 6932241636 κ. Πασχαλίδου Ελένη και 6942848426 κ. Σοουτλή Τούλα, όλη την εβδομάδα από Δευτέρα – Παρασκευή 7:00 μ.μ.- 9:00 μ.μ., καθώς και στο e-mail: [email protected]