ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ @robot’s

Το φροντιστήριο @robot’s ξεκίνησε την πορεία του στην μάθηση το 2018. Θέλοντας να προσφέρει το βέλτιστο σε κάθε μαθητή της Γ’ Λυκείου, εφαρμόζει εξατομικευμένες τεχνικές μάθησης και πρόγραμμα σπουδών εμπλουτισμένο με την χρήση της τεχνολογίας. Η προετοιμασία από την Β΄ Λυκείου των υποψηφίων φοιτητών αποτέλεσε το κλειδί της επιτυχίας των μαθητών μας.

Φέτος για μία ακόμη φορά, τα ποσοστά επιτυχίας στις πανελλήνιες εξετάσεις των μαθητών μας, αλλά και τα ποσοστά εισαγωγής στα πανεπιστήμια της χώρας μας ήταν πολύ υψηλά. Το 85% των μαθητών της Γ’ Λυκείου έγραψε πάνω από 85 /100 μονάδες στο μάθημα το οποίο διδάχθηκε, ενώ το υπόλοιπο 15% έγραψε και αυτό άριστα με βαθμό πάνω από 70/100 μονάδες. Τέλος το 73% των μαθητών μας εισήχθη στην σχολή της πρώτης επιλογής του.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας για την επιτυχία τους και να τους ευχηθούμε καλή φοίτηση και καλή σταδιοδρομία.

Οι εγγραφές για τους μαθητές της Β’ και Γ’ του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ για τα μαθήματα Πληροφορικής – Προγραμματισμού , Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων έχουν ξεκινήσει.

Επίσης, νέα προγράμματα σπουδών εκπαιδευτικής ρομποτικής υπάρχουν για παιδιά από το νηπιαγωγείο έως και το Λύκειο.

Ένα νέο καινοτόμο διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών ξεκινάει φέτος STEM – Πειράματα όπου συνδυάσαμε τις εξής επιστήμες : Φυσική, Χημεία , Βιολογία όπου μέσω των πειραμάτων θα αποκτήσουν γνώση και θα γνωρίσουν την έρευνα.

 

Με εκτίμηση

Σαρπότα Μαρία

Εγγραφές – Πληροφορίες

Αδριανουπόλεως 8, Δράμα

Τηλ. επικ/νίας 2521039608