Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ (ΑΝΤ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ), ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

Η φιλοσοφία και η προσέγγιση στη νέα γενιά για ένα σύλλογο είναι το ίδιο το μέλλον του. Στην ΠΑΕ διαχείριση του brand-name έγκειται στη διαχείριση του έμψυχου υλικού της ίδιας αγωνιστικής χρονιάς (τουλάχιστον έως τώρα). Έτσι, νεαρά παιδιά «μεταναστεύουν» σε άλλες ΠΑΕ για αναζήτηση της ποδοσφαιρικής τους ανάδειξης.

Το φετινό καλοκαίρι ο νεαρός πορτιέρο Γιώργος Καραγιαννίδης (γεν. 10-3-2003) από την ομάδα Δόξα Αντώνης Καστρινός εντάχθηκε ήδη στα τμήματα ανάπτυξης (Κ19) του Αστέρα Τρίπολης. Το «φτερούγισμα» του Γιώργου Καραγιαννίδη έχει αφετηρία στη γενέτειρά του και στην συμπατριώτισσά του Έφη Μιχαηλίδου, όμως ο «αείμνηστος» Πέτρος Φυλατζόπουλος θα κυριαρχήσει στην ποδοσφαιρική του σκέψη και τον θεωρεί ως ποδοσφαιρικό του «πατέρα» και πως του χρωστά πολλά.

Στον Άγιο Αθανάσιο είχε κοντά τους ως προπονητές τους Σάββα Θεοδωρίδη – Μιχάλη Δραγουδάκη και τους Γιώργο Ψωμιάδη – Τάκη Ιγνατιάδη. Το 2015 εντάσσεται στα τμήματα της Δόξας με τους Χατζόπουλο – Βογιατζόγλου, Μάλλιο – Μελλίδη, που ο καθένας τους διευρύνει τον ποδοσφαιρικό του ορίζοντα. Τις εμπειρίες στη θέση του τερματοφύλακα απορροφά ο Γιώργος Καραγιαννίδης από τους Γιώργο Δαύκο, Πολυχρόνη Βεζυρίδη, Λουκά Αποστολίδη και Βαγγέλη Καρασάββα, ό,τι καλύτερο για το ξεκίνημά.

Το πάθος του για το ποδόσφαιρο και η «δίψα» για διάκριση ήταν στοιχεία που έδωσε ο προπονητής Φώτης Χατζηκυριάκου, όταν ρωτήθηκε από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Η εντολή ήρθε άμεσα μετά από ολιγοήμερη παραμονή στις εγκαταστάσεις του Αστέρα, γνωρίζοντας ότι πλέον ο ανταγωνισμός και ο δρόμος μόνο εύκολος δεν είναι. Κουβαλώντας την πατροπαράδοτη ποντιακή άμιλλα, ήδη οι πρώτες εμφανίσεις του συνοδεύονται από εγκωμιαστικά σχόλια.

Ο Γιώργος Καραγιαννίδης στο ξεκίνημά του είχε την συμπαράσταση του γυμναστή στίβου Σωτήρη Κεχαγιά και των διοικούντων του Καστρινού Βαράνου – Τσουρούμογλου και του Προέδρου του Μ. Αλέξανδρου Αγ. Αθανασίου Γιώργου Νταλίδη.

Το φτερούγισμα έγινε και οι πτήσεις να είναι υψηλές για τον τερματοφύλακα Γιώργο Καραγιαννίδη…