ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΟΞΑΤΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ…

  • Δεν ψηφίστηκε η πρόταση της Δημοτικής Αρχής για ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου των Δημοτικών Συμβουλίων, με την αιτιολογία, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Δ. Δαλακάκης, ότι «ο Δήμος μας αποτελείται στο 70% του από γέρους που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ίντερνετ»

 

 

Την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δοξάτου. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Δημήτρης Δαλακάκης ενημέρωσε για τη μη ψήφιση της πρότασης της Δημοτικής Αρχής για ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου των Δημοτικών Συμβουλίων, ενώ παράλληλα πληροφόρησε ότι τέθηκαν εκτός ψηφοδελτίων της παράταξής του, «Δημιουργική Κίνηση για την Ανατροπή», όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέχτηκαν με την παράταξη και αποστασιοποιήθηκαν στη συνέχεια. Συγκεκριμένα ο κ. Δαλακάκης ανακοίνωση ότι εκτός ψηφοδελτίων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι οι κ.κ. Μόρφης, Τοκούτσης, Παπαδόπουλος, Σερέτης, Μπενάζης, Χαλκίδης, Μαλακάκης και η κ. Στυλίδου.

Αναλυτικά, ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Δαλακάκης ανέφερε στην ανάρτησή του στο facebook:

«Πριν από λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο η Ηνωμένη Αντιπολίτευση ΔΕΝ ψήφισε την πρότασή μας να μεταδίδονται ζωντανά δια διαδικτύου οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου…  με την αιτιολογία ότι ο Δήμος μας αποτελείται στο 70% του από γέρους που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ίντερνετ (!!!!)

Τέλος λοιπόν… ουδείς από εσάς θα έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί ιντερνετικά τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο Δημοτικό μας Συμβούλιο εν έτει 2017… Αξιολογείστε εσείς το γιατί η κουρτίνα θα μείνει κλειστή και γιατί η πόρτα θα μείνει ερμητικά κλεισμένη…

Ανοίγουμε, λοιπόν, λίαν συντόμως μια νέα εκστρατεία, μια εκστρατεία πληροφόρησης για να έχετε πρόσβαση σε ό,τι συμβαίνει, διότι εμπιστευόμαστε την κρίση σας και δεν επιθυμούμε να κρύβουμε ούτε τις πράξεις, ούτε τα λόγια μας.

Παρεμπιπτόντως και ιντερνετικά σας πληροφορώ ότι τίθενται οριστικά εκτός ψηφοδελτίων της παράταξης μου οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μόρφης, Τοκούτσης, Παπαδόπουλος, Σερέτης, Μπενάζης, Χαλκίδης, Μαλακάκης, Στυλίδου.

Δεν συμβιβαζόμαστε, δεν συγκαλύπτουμε, δεν λυγίζουμε και θα καταφέρουμε τους στόχους μας όσα εμπόδια και να θέσει η Ηνωμένη Αντιπολίτευση»