Με επιστολή του σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, ο Ιατρικός Σύλλογος Δράμας απευθύνει έκκληση προς όλους τους γιατρούς μέλη του, με ειδικότητα πρώτης γραμμής, που έχουν νοσήσει και πλέον επιστρέφουν στα καθήκοντά τους, να συνδράμουν εθελοντικά στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.

“Αγαπητοί συνάδελφοι, σύμφωνα με την άτυπη ενημέρωση που είχαμε από συναδέλφους του Γ.Ν. Δράμας το Νοσοκομείο μας βρίσκεται πλέον σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Κάνουμε έκκληση σε όλους τους συναδέλφους με ειδικότητες πρώτης γραμμής, Παθολόγους, Αναισθησιολόγους, Πνευμονολόγους, Καρδιολόγους, Γενικής Ιατρικής, που έχουν νοσήσει και πλέον επιστρέφουν στα καθήκοντά τους να συνδράμουν εθελοντικά”, αναφέρεται σχετικά στην επιστολή.

 

Σύσταση για εξυπηρέτηση μόνο επείγοντων περιστατικών μετά από ραντεβού

 

Επίσης, ο Ιατρικός Σύλλογος Δράμας, στην ίδια επιστολή, καλεί τους γιατρούς μέλη του να εξυπηρετούν στα ιατρεία τους μόνο επείγοντα περιστατικά και αυτά κατόπιν ραντεβού. “Λόγω του μεγάλου ϊικού φορτιού, σας συνιστούμε από Δευτέρα 23 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, να εξυπηρετείτε μόνο τα επείγοντα, αποκλειστικά και μόνο με ραντεβού”.

 

Σε ιδιωτική κλινική μεταφέρεται η Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου

 

Τέλος, ο Ιατρικός Σύλλογος Δράμας κανείς γνωστό, πως μετά από παρέμβασή του, ιδιωτική κλινική της Δράμας “δέχτηκε να αναλάβει όλα τα γυναικολογικά και μαιευτικά περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας, να συνεργαστεί με την μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Δράμας, ώστε να απελευθερωθούν τα κρεβάτια της και να χρησιμοποιηθούν για νοσηλεία ασθενών με Covid-19”.