Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2022 το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ» σε συνεργασία με την Π.Ε. Δράμας, τον Δήμο Δράμας, την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών – Τ.Δ. Δράμας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Δράμας συνδιοργάνωσε εκδηλώσεις, την Κυριακή 26 Ιουνίου, στην πλατεία Ελευθερίας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιελάμβανε διανομή ενημερωτικού υλικού και δράση ζωγραφικής για παιδιά με την επιστημονική ομάδα του Κέντρου, ποδηλατοδρομία με την συμμετοχή της Πρωτοβουλίας Πεζών Ποδηλατών Δράμας και συναυλία από το μουσικό σχήμα «Επτά Όγδοα». Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη μουσική βραδιά.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, τον Πρόεδρο της Τ.Δ. Δράμας (I.P.A) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και Διοικητή της Τροχαίας Δράμας κ. Μηνά Σκάρλιο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανο Γεωργιάδη, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Πανελλαδικού Δικτύου των Κέντρων Πρόληψης (ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε.), κ. Στέφανο Τζιμογιάννη και την Πρόεδρο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων Π.Ε. Ροδόπης «ΟΡΦΕΑΣ», κα Σιμπέλ Μουσταφάογλου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μας.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ