Ένας 39χρονος με καταγωγή από την Αλβανία κατηγορείται για το βιασμό της γυναίκας του και μητέρας των δύο παιδιών του στη Ρόδο, με τον ίδιο να απολογείται ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου.

Ο 39χρονος συνελήφθη στις 23 Ιουνίου και είχε προηγηθεί η καταγγελία της συζύγου του ότι με χρήση σωματικής βίας και με απειλές την εξανάγκασε σε συνουσία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο έξω από το σπίτι του και τον προσήγαγαν, ενώ κατάσχεσαν την πιτζάμα της 27χρονης.

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι πρόκειται περί παρεξήγησης. Αρνήθηκε ότι την έχει χτυπήσει, την έχει απειλήσει και την έχει βιάσει λέγοντας ότι υπήρχαν τσακωμοί, χωρίς όμως βία.

«Εσύ είσαι γυναίκα μου και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω»

Η γυναίκα είπε ότι είναι παντρεμένοι εδώ και 10 χρόνια και από την αρχή του γάμου αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας της ψυχολογικής και λεκτικής βίας του άνδρα, αλλά και γιατί την εξαναγκάζει σε σεξουαλική επαφή.

Για την ημέρα που τη βίασε είπε ότι όταν εκείνη αρνήθηκε να κάνουν σεξ εκείνος της έσκισε με τα χέρια του την πιτζάμα και το εσώρουχο. «Εσύ είσαι γυναίκα μου και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω», φέρεται να της είπε, ενώ δε δίστασε να τη χτυπήσει στο πρόσωπο.

Πηγή: ethnos.gr