Τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. στον Νομό Δράμας κ. Μιχάλη Τάσσου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 28 Απριλίου στην οδό Ηπείρου και 28ης Οκτωβρίου γωνία, στον 1ο όροφο.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του υποψηφίου Βουλευτή, οι οποίοι τον τίμησαν με την παρουσία τoυς για να εκφράσουν τη στήριξη τους στην νέα του προσπάθεια στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο κ. Τάσσου έχοντας δίπλα του την οικογένειά του, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση των εγκαινίων. Στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εκείνον που αφιέρωσαν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για να είναι κοντά του αυτή την ιδιαίτερη στιγμή και να του ευχηθούν καλό αγώνα.

Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του που ακούραστα δουλεύουν όλο αυτό το διάστημα για να καταφέρουν να περάσουν το μήνυμα ανανέωσης, αξιοπιστίας και ελπίδας που αποτελεί οδηγό της προεκλογικής του εκστρατείας.

Υποσχέθηκε πως θα δουλέψει σκληρά και μεθοδικά για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος μέρος για να ζούμε και ζήτησε τη στήριξη όλων σε αυτή του την προσπάθεια, ώστε μαζί να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να καταφέρει η Δράμα να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει και αυτό που στερήθηκε τόσα χρόνια.

Ήταν μια όμορφη βραδιά που έδωσε το στίγμα της φιλοσοφίας της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Τάσσου που επενδύει όχι μόνο στην ενότητα της παράταξης αλλά και της Δράμας, κάτι που αποτελεί ζητούμενο για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας όλων.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Τάσσου είναι ανοιχτό από τις 10:00-14:00 και από τις 17:00-21:00 για όσους επιθυμούν να το επισκεφθούν.