Ο 22ος ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ (ΔΡΑΜΑ, ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕΡΡΕΣ)

 

 

  • Χρ. Γουντσίδης, Δ/νων Σύμβουλος «ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ Α.Ε.»: «Ελληνικές εταιρείες και ξένες πολυεθνικές, εταιρείες γίγαντες του κλάδου, ήρθαν και έφυγαν. Εμείς όμως εδώ, συνεχίζουμε…»

 

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 τα εγκαίνια του νέου καταστήματος «ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ» στη Νέα Πέραμο Καβάλας. Πρόκειται για τον 22ο κρίκο στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ, η οποία εκτείνεται σε τρεις Νομούς (Δράμα, Καβάλα και Σέρρες). Μάλιστα, το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το τρίτο στο Δήμο Παγγαίου, μετά από αυτά σε Νικήσιανη και Ελευθερούπολη.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο, ο οποίος συνεχάρη τον κ. Γουντσίδη και τους συνεργάτες τους, «διότι με τους κόπους και την εργασία τους, την ευλογημένη από τον Θεό, κατάφεραν να προσθέσουν έναν ακόμη κρίκο στην ωραία αυτή και πολύτιμη αλυσίδα των καταστημάτων τους». Όπως είπε ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος ένας από τους λόγους που παραβρέθηκε στα εγκαίνια και στον αγιασμό είναι γιατί «πιστεύουμε ότι οι επιχειρηματίες σαν τον κ. Γουντσίδη είναι πραγματικοί ευεργέτες για έναν τόπο».

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην τελετή εγκαινίων, ενώ παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης και ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Καβάλας κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Στον χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ Α.Ε.» κ. Χρήστος Γουντσίδης σημείωσε: «Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας καλωσορίζουμε στα εγκαίνια του νέου, 22ου, καταστήματος μας. Ένας νέος κρίκος προστίθεται στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ “Γουντσίδης”. Μια αλυσίδα που αγκαλιάζει και εξυπηρετεί τρεις Νομούς, Δράμας, Καβάλας και Σερρών. Κάθε τέτοια μέρα το μυαλό μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω, στις αρχές της δεκαετίας του 1950, όταν οι πατεράδες μας και οι θείοι μας έβαζαν τις βάσεις, που πάνω τους χτίστηκε αυτή η σημερινή σύγχρονη εταιρεία “Γουντσίδης Α.Ε.”. Έχουν περάσει σχεδόν 70 χρόνια σκληρού ανταγωνισμού, ακόμη σκληρότερης δουλειάς, άπειρες ώρες σκέψης και άγχους. Ελληνικές εταιρείες και ξένες πολυεθνικές, εταιρείες γίγαντες του κλάδου, ήρθαν και έφυγαν. Εμείς όμως εδώ, συνεχίζουμε…». Σε δηλώσεις του ο κ. Γουντσίδης υπογράμμισε ότι το επόμενο βήμα που εξετάζεται για επέκταση της επιχείρησης είναι η πόλη της Καβάλας.

Σε ευχαριστήριο μήνυμά του μετά τα εγκαίνια του νέου καταστήματος ο κ. Γουντσίδης ανέφερε: «Εκ μέρους της εταιρείας “ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ Α.Ε.” θέλω να ευχαριστήσω τους πελάτες μας, το προσωπικό, τους συνεργάτες μας και προμηθευτές, αλλά και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και μας έδειξε την αγάπη και την εκτίμησή του!!! Να είστε όλοι καλά!!!».