Ακόμη μια απώλεια μετράει η τοπική κοινωνία της Δράμας, καθώς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, ο Ηλίας Βουγιουκλής, ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό, με πολύπλευρη δραστηριότητα σε τομείς της δημόσιας ζωής (επαγγελματικά, αθλητικά και αυτοδιοικητικά).

Ο Ηλίας Βουγιουκλής, ένας μαχητής της ζωής, με καταγωγή από την Μικρόπολη, συνδύασε την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία με την άδολη αγάπη του για τον τόπο του. Για δεκαετίες ασχολήθηκε με τα κοινά, αρχικά ως Πρόεδρος στην κοινότητά του και εν συνεχεία στο Δήμο Προσοτσάνης, όπου μάλιστα διεκδίκησε και τη θέση του Δημάρχου, χωρίς να τα καταφέρει, το 2006. Ήταν Δημοτικός Σύμβουλος μέχρι και την ολοκλήρωση της προηγούμενης αυτοδιοικητικής θητείας.

Παράλληλα, υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια τον αθλητισμό της Δράμας, διατελώντας ακόμη και Πρόεδρος στη Δόξα Δράμας, σε μια κρίσιμη περίοδο που το διοικητικό αδιέξοδο έδειχνε αξεπέραστο.

Όμως, ο Ηλίας Βουγιουκλής, πέρα από την επιτυχία σε όλους τους τομείς που άσκησε δραστηριότητα, ξεχώρισε και για την κοινωνική του παρουσία, το ήθος του και για την προσφορά του στον συνάνθρωπο.

Το λαμπερό χαμόγελό του, ο ευπροσήγορος χαρακτήρας του και η αρχοντική προσωπικότητά του θα λείψουν από όλους μας…

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους και στους οικείους τους…

Καλό Παράδεισο Ηλία…

 

Συλλυπητήριο μήνυμα από την Δόξα Δράμας

Σχετική ανακοίνωση για την απώλεια του Ηλία Βουγιουκλή εκδόθηκε από τη Δόξα Δράμας και σε αυτή αναφέρονται τα εξής:

Ένα νέα δυσάρεστο γεγονός ήρθε να προστεθεί στις πρόσφατες απώλειες της Δραμινής οικογένειας.

Η Δόξα Δράμας θρηνεί την απώλεια του Ηλία Βουγιουκλή ο οποίος ως πιστός στρατιώτης υπηρέτησε την ομάδα μας ανιδιοτελώς και τίμησε την θέση του προέδρου, βοηθώντας την να αλλάξει σελίδα.

Δυστυχώς σε ηλικία 68 ετών η φονική νόσος του COVID-19 στερεί από την οικογένεια μας έναν ακόμη γνήσιο Μαυραετό.

Καλό ταξίδι πρόεδρε!