Με την ολοκλήρωση του 64ου Φεστιβάλ Φιλίππων, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν και φέτος στη μεγάλη επιτυχία του.

Ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θόδωρος Μουριάδης, ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και του Φεστιβάλ Φιλίππων, ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας και τους αρχαιοφύλακες, την Τεχνική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας και τους γιατρούς του Φεστιβάλ οι οποίοι αφιλοκερδώς σε όλες τις παραστάσεις παρείχαν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και την απαιτούμενη υγειονομική κάλυψη, το ΕΚΑΒ Καβάλας, το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καβάλας: Σώμα Εθελοντών Νοσηλευτών, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών – Παράρτημα Καβάλας, την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, την Τροχαία Καβάλας, τον Αστυνομικό Σταθμό Κρηνίδων, τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας και το ΚΤΕΛ Καβάλας.

Ευχαριστούμε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Università Degli Studi Di Palermo και το Σύνδεσμο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας.

Ευχαριστούμε τους κ. Δημήτρη Χαντζόπουλο, Κατερίνα Τικτοπούλου, Maria Rosa Caracausi, Παντελή Μπουκάλα, Διονύση Καψάλη, Άννα Μισσιριάν, Σπύρο Δημητριάδη, Φώτη Λαζαρίδη και τους εθελοντές του 64ου Φεστιβάλ Φιλίππων που για μια ακόμη χρονιά ήταν συγκινητικά κοντά μας.

Τον χορηγό του Φεστιβάλ Ερευνητικό Κέντρο MOHA.

Παράλληλα ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας:

ΕΡΤ Καβάλα, ΕΡΤ3, COSMOTE TV, Culturenow.gr, monopoli.gr, INFOWOMAN, clickatlife.gr, CUE, theatermag.gr, artplay.gr, unstage.gr και τον ειδικό χορηγό Bar Restaurant Palladio.

Και φυσικά δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσουμε όλους τους καλλιτέχνες (ηθοποιούς, σκηνοθέτες, μουσικούς χορευτές σκηνογράφους φωτιστές) που με την εργασία τους έδωσαν πνοή στο 64ο Φεστιβάλ Φιλίππων που ήταν αφιερωμένο στην «ανάγνωση» του έργου του Διονυσίου Σολωμού.

Τέλος όλα τα ΜΜΕ και το δημοσιογραφικό κόσμο, που συνέβαλαν στην επιτυχία της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.

 

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας