Σε ευχαριστήρια επιστολή του Δήμου Δράμας και του Πολιτιστικού Οργανισμού – Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Αξιότιμη και αγαπητή κυρία Μελίνα Μποτέλλη,

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την ανιδιοτελή συμμετοχή σας στην Πασχαλινή μας εκδήλωση «Οδεύοντας προς το Θείο Πάθος», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στο Πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεου, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του καθηγητή Βυζαντινής του Δημοτικού Ωδείου Δράμας κ. Τσαρούχα Ευάγγελου, τη συμμετοχή της Παραδοσιακής Ορχήστρας καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Δράμας και των χορωδιών του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής «Η Αναγεννηθείσα Μακεδονία», του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Πανοράματος και του Ιδρύματος «Αιμίλιος Καλαϊτζίδης» Καλλιφύτου.

Μη φειδόμενη κόπου και χρόνου συμμετείχατε σε όλη τη προετοιμασία της σημαντικής αυτής διοργάνωσης με αγάπη και παραδειγματικό επαγγελματισμό, συμβάλλοντας κομβικά να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα προς όφελος και τέρψη της Δραμινής κοινωνίας, όπως διαπιστώθηκε από τα ενθουσιώδη διθυραμβικά σχόλια του συνόλου των παρευρισκομένων, επισήμων και μη, στην εκδήλωση.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί μια ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης, έναντι της αξιέπαινης πράξης και προσφοράς σας στον τόπο μας. Χειρονομίες όπως η συγκεκριμένη, αντικατοπτρίζουν έμπρακτα την αγάπη σας για τον Πολιτισμό και τα πολιτιστικά δρώμενα της Δράμας, στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εξέλιξη του τόπου μας και της κοινωνίας των ανθρώπων μας.

 

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Δράμας

Χριστόδουλος Μαμσάκος

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού

Γεώργιος Δεμερτζής