Με δύο ακόμα προσθήκες συνεχίστηκε η μεταγραφική ενίσχυση του ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ αφού απέκτησε τους Εφραίμ Μανιώτη και Βασίλη Εξουζίδη.

Έτσι λοιπόν το ρόστερ της Δραμινής ομάδας μετράει ήδη έξι καλαθοσφαιριστές ενώ αναμένονται και άλλες μεταγραφικές κινήσεις εντός των προσεχών ημερών…

Πέμπτη προσθήκη λοιπόν είναι ο 35χρονος Εφραίμ Μανιώτης, ύψους 1,83, ο οποίος αγωνίζεται ως playmaker και το βιογραφικό του είναι ιδιαίτερα πλούσιο…

Αγωνίστηκε σε Δόξα Δράμας, Τιτάνες (Γ’ Εθνική αλλά κατέκτησε και δύο πρωταθλήματα ΕΚΑΣΑΜΑΘ), Πανσερραϊκό, Ίκαροι Σερρών (κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής), Γ.Σ. Ελευθερούπολης ενώ στην Πανεπιστημιάδα της Τρίπολης (2005) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τα ΤΕΙ Σερρών….

Έχει φορέσει τα «πράσινα» του ΚΑΟΔ… στις καλές εποχές και είναι ξανά εδώ για να προσφέρει τις υπηρεσίες στην ομάδα που ανδρώθηκε….

Ο λόγος για τον 40χρονο σέντερ Βασίλη Εξουζίδη, ύψους 2.03, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΚΑΟΔ και αγωνίστηκε σε Ελευθερούπολη και Τιτάνες ενώ ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του ΚΑΟΔ που μεσουρανούσε στις εθνικές κατηγορίες αγωνιζόμενος από το 1996 έως το 2006.

Η οικογένεια του ΚΑΟΔ καλωσορίζει τους νέους αθλητές και τους εύχεται καλή επιτυχία με την αγαπημένη μας ομάδα.