Η ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3/3/2021 ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΧΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

  • Κίνηση μετόχων για οικονομική εικόνα
  • Η αναδιάρθρωση των κατηγοριών και το όποιο «αύριο» της ΠΑΕ Δόξα είναι το «βάσανο» των φιλάθλων
  • Μπάμπης Καζεπίδης (Προπονητής Πανδραμαϊκού): Εμείς ως Πανδραμαϊκός θα είμαστε έτοιμοι στην ώρα μας
  • 28/3/2021 πιθανή ημερομηνία για Football League και Γ’ Εθνική – Από κοντά και τα τοπικά

 

Σημάδια ότι οδεύουμε στην κανονικότητα εξέπεμψαν οι λοιμωξιολόγοι, αφού πέρα από την Football League, άρση περιορισμού για προπονήσεις έχουμε πλέον και στη Γ’ Εθνική και φυσικά σε χάντμπολ και μπάσκετ αναλογικά των κατηγοριών.

Στη Super League 2 οι ρυθμοί είναι σκληροί, πόσο δε για την ΠΑΕ Δόξα που έχει και αναβληθέντα παιχνίδια, όπως το χθεσινό με Εργοτέλη. Το nonstop play είναι καταιγιστικό, με αποτέλεσμα παίκτες, ομάδες, προπονητές, να είναι χωρίς ανάσα.

 

Πάμε Κυριακή Λιβαδειά, έρχονται Τετάρτη τα Χανιά

 

Έτσι, την Κυριακή 28/2/2021 στο δημοτικό γήπεδο Λιβαδειάς θα έχουμε μια αναμέτρηση με παλαιό άρωμα Α’ Εθνικής, αφού ο φιλόδοξος Λεβαδειακός υποδέχεται τους Μαυραετούς. Ντέρμπι, παρά τη διαφορά βαθμών, ενώ εδώ μετρά και η «αύρα» της φανέλας και η Δόξα το ‘χει με ομάδες που (ξανα)συναντά (βλέπε Ιωνικό).

Την Τετάρτη 3/3/2021 τα Χανιά θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο της Δόξας, μια ομάδα που «διαφημίστηκε» για άνοδο, αλλά η εικόνα της είναι προβληματική.

Η Δόξα και στα δύο ματς θέλει το πιο καλό βαθμολογικά.

Στον διοικητικό τομέα μερίδα μετόχων κινείται για αποστολή έγγραφης ενημέρωσης στην ΠΑΕ προκειμένου οι μέτοχοι να έχουν επίσημα στοιχεί για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.

Το μόνο αδιαπραγμάτευτο είναι ότι η αναδιάρθρωση της νέας χρονιάς πρέπει να βρει την ΠΑΕ πάνοπλη θεσμικά – διοικητικά και με ορίζοντα ανόδου και εδώ το μέγα παραγοντικό ζητούμενο είναι η αποχή – λειψανδρία Δραμινών παραγόντων από τα κοινά της ΠΑΕ.