Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε μια 38χρονη μητέρα στη Δράμα.

Ειδικότερα, η γυναίκα, μητέρα δύο μικρών παιδιών, καταγγέλλει πως άγνωστοι της έκοψαν τα φρένα στο αυτοκίνητο, για να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή της.

Μαζί με τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί, ζητάει να γίνει έρευνα, ώστε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, και κυρίως να βρεθούν οι δράστες.

Η 38χρονη λέει πως έμαθε αυτό που συνέβη από τον υπεύθυνο του συνεργείου που πήγε το όχημά της.

Η γυναίκα δηλώνει πως δεν έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν.

«Μόλις ανέπτυξα λίγη ταχύτητα, το φρένο δεν πατιόταν»

Σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε στην αστυνομία, άγνωστοι κάτω από ποιες συνθήκες της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, την ώρα που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο σπίτι της.

«Μπήκα με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο, επειδή είχαμε κάτι προγραμματισμένο. Μόλις ανέπτυξα λίγη ταχύτητα, το φρένο δεν πατιόταν. Είχα αναπτύξει μόλις 20 – 30 χιλιόμετρα, ευτυχώς ήμουν σε μικρό δρόμο και πρόλαβα να το σταματήσω με χειρόφρενο και τις ταχύτητες», περιέγραψε στο voria.gr σοκαρισμένη η 38χρονη.

Κάλεσε οδική βοήθεια και μετέφερε το αυτοκίνητο στο συνεργείο, ενώ η ίδια και τα παιδιά της εξυπηρετήθηκαν με το αυτοκίνητο του συζύγου της.

Ο τρόμος, όμως, την κυρίευσε το επόμενο πρωί, όταν ο ιδιοκτήτης του συνεργείου της τηλεφώνησε.

«Πρέπει να σ’ αγαπούν πολύ», μου είπε με ύφος και ανέφερε ότι στα φρένα έχει μπει ανθρώπινο χέρι. Ότι έκοψαν το σωληνάκι των φρένων, ότι έγινε ανθρώπινη παρέμβαση», είπε η γυναίκα.

Άμεσα τηλεφώνησε στην αστυνομία, μεταφέροντας τα όσα είχαν συμβεί, για να λάβει, όπως λέει, την απάντηση «μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα».

«Του απάντησα ότι το γεγονός πως είμαι ζωντανή δεν σημαίνει ότι δεν έγινε απόπειρα και ότι μπορούσαν να το διαπιστώσουν και αυτοί από την αστυνομία. Του έδωσα πληροφορίες και του είπα ότι θα πάω στο τμήμα για να κάνω μήνυση», επισήμανε η 38χρονη.

Απευθύνθηκε τηλεφωνικά και στην Εισαγγελία, απ’ όπου την παρέπεμψαν πάλι στην αστυνομία.

«Η γυναίκα αυτή κινδυνεύει, πρόκειται για μία απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με όσα ξέρουμε. Μπορεί ο δράστης ανά πάσα στιγμή να στραφεί εναντίον της με άλλους τρόπους. Το βασικό είναι να καταλάβουν οι αρχές τι ακριβώς συμβαίνει και κάνουμε ό,τι μπορούμε κι εμείς να βοηθήσουμε τις αρχές με όσα γνωρίζουμε», είπε από την πλευρά του, ο δικηγόρος της.

Όταν η γυναίκα προσέφυγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων, οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων έσπευσαν στο συνεργείο και εξέτασαν το αυτοκίνητο.

«Επιβεβαιώθηκε ότι είναι κομμένο το μεταλλικό σωληνάκι από τα φρένα, όπως μου είπαν είναι με εργαλείο. Μου το πιστοποίησαν και από το εγκληματολογικό της αστυνομίας», σημείωσε η γυναίκα.

«Έχω σοκαριστεί. Κάθομαι και αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να θέλει να μου κάνει τόσο κακό με δύο παιδικά καρεκλάκια στο πίσω κάθισμα. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι είμαι μητέρα με δύο παιδιά», περιέγραψε η μητέρα.

Η 38χρονη μετέφερε στην αστυνομία ότι δεν μπορεί να υποπτευθεί κανέναν, ωστόσο παραμένει τρομοκρατημένη.

Πηγή: parapolitika.gr