Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας κ. Αθανάσιου Σέρτη απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων όλων των κατηγοριών στην οδό Χρυσοβέργη από δ/ση με οδό 1ης Ιουλίου έως οδό Βυζαντίου, την Τετάρτη 16-11-2022 κατά τις ώρες 07:00 έως 17:00, προκειμένου εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής οδοστρώματος επί της σιδηροδρομικής διάβασης.

Ο ανάδοχος του έργου είναι υπεύθυνος για την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης και τη διάθεση επαρκούς αριθμού σημαιοφόρων ατόμων, ώστε να εφαρμοστούν επαρκώς τα μέτρα ρύθμισης- περιορισμού – εκτροπής της κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων για το ως άνω χρονικό διάστημα θα εκτρέπεται και θα πραγματοποιείται από τις παρακείμενες οδούς. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί εκτροπή κυκλοφορίας στις διασταυρώσεις:

-1ης Ιουλίου & Χρυσοβέργη

-Παπαφλέσσα & Χρυσοβέργη

-Βυζαντίου & Χρυσοβέργη

με την ρύθμιση κυκλοφορίας να ενεργείται με ευθύνη του υπεύθυνου επιβλέποντος μηχανικού και την συμβολή του Τμήματος Τροχαίας Δράμας για την διασφάλιση της ομαλής – ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων.

Επίσης με άλλη απόφαση του κ. Σέρτη απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων  όλων των κατηγοριών στην οδό Ουρανίας από δ/ση με οδό Γαληνού έως τη δ/ση με οδό Βύρωνος, από την 17-11-2022 και ώρα 07:00΄ έως την 18-11-2022 και ώρα 18:00΄, προκειμένου εκτελεστούν οικοδομικές εργασίες κατεδάφισης ετοιμόρροπης ισόγειας κατοικίας

O εργολάβος και μηχανικός του έργου είναι υπεύθυνος για την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης και τη διάθεση επαρκούς αριθμού σημαιοφόρων ατόμων, ώστε να εφαρμοστούν επαρκώς τα μέτρα ρύθμισης- περιορισμού – εκτροπής της κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με τη σήμανση που θα   τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό, με την συνδρομή του  Τμήματος Τροχαίας Δράμας για την διασφάλιση της ομαλής – ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων.