«ΑQUILA on the Road 2022», Δράμα 20/2/2022, Hydrama Grand Hotel

Ο δρόμος για καριέρα στον τουρισμό ξεκινάει τοπικά!

 

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου «AQUILA on the Road 2020», ο Όμιλος ξενοδοχείων AQUILA Hotels & Resorts σε συνεργασία με την εταιρία εκπαίδευσης και διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού AA+Partners, διοργανώνει το «AQUILA on the Road 2022» σε έξι πόλεις της Β. Ελλάδος. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση στις 20/2/2022 στη Δράμα για όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον τομέα του τουρισμού. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 15:30.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα δίωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο από την καταξιωμένη στο χώρο εταιρία εκπαίδευσης AA+Partners με θέμα «Τα ξενοδοχεία στην εποχή Covid-19 και μετά – Οι νέες τάσεις». Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι νέες τάσεις στον χώρο, οι αλλαγές που έφερε η πανδημία, ποιες από αυτές ήρθαν για να μείνουν και οι εξελίξεις στον τομέα της εξυπηρέτησης του πελάτη. Στο τέλος της εκπαίδευσης θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Στη συνέχεια, τα στελέχη του ομίλου ξενοδοχείων AQUILA Hotels & Resorts θα παρουσιάσουν την εταιρία καθώς και τις δυνατότητες καριέρας και τις νέες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία του δυναμικά αναπτυσσόμενου Ομίλου στην Κρήτη.

Τέλος, στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης, όσοι παρευρισκόμενοι το επιθυμούν και έχουν αιτηθεί σχετικά, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επιτόπου συνεντεύξεις με τα στελέχη του ομίλου ΑQUILA Hotels & Resorts και να διερευνήσουν τις δυνατότητες εργασίας στo σημαντικό αυτό ξενοδοχειακό Όμιλο στην Κρήτη.

Η φυσική πρόσβαση στο χώρο της εκδήλωσης θα γίνεται μόνο με πιστοποιητικό/βεβαίωση εμβολιασμού κατά της νόσου Covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στον χώρο με ταυτόχρονη τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων.

Προκειμένου να τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι η ηλεκτρονική εγγραφή των ενδιαφερομένων στο https://bit.ly/AquilaontheRoad2022. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Συστήνεται η αποστολή του βιογραφικού σημειώματος μέσω της φόρμας εγγραφής.