ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΕ SUPER LEAGUE 2 ΚΑΙ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΑΝΕΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΡΓΕΙ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ… ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 

  • Κ. Κετσιεμενίδης (προπονητής Δόξας): Θέλουμε τον χρόνο μας, αφού είμαστε νέα ομάδα
  • Νέα δεδομένα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Περιφέρειάς μας με την αδυναμία συμμετοχής της Ξάνθης στη Super League 2 – Τέλος εποχής μετά από 34 χρόνια
  • Στις 30/9/2022 η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για οριστικές αποφάσεις

 

Στη Δόξα πάνε πλέον δύο μήνες από την έναρξη της προετοιμασίας και τα δεδομένα έχουν ως εξής:

  1. Αρνητικό είναι η αβεβαιότητα έναρξης, αφού ΕΠΟ, Γ.Γ.Α., το Μητρώο και οι οριστικές αποφάσεις για Super League 2 και Γ’ Εθνική είναι όλα σε αναμονή, γεγονός που μπλοκάρει ομάδες και σχεδιασμούς. Οπότε η επίσημη έναρξη της Γ’ Εθνικής θα είναι κατά πάσα πιθανότητα τον μήνα Οκτώβριο. Η οριστικοποίηση των νέων 4 ομίλων για τη Γ’ Εθνική αναμένεται, καθώς η ΕΠΟ στις 30/9/2022 στη Γενική της Συνέλευση θα πάρει αποφάσεις.
  2. Θετικό πρόσημο για τη Δόξα είναι ότι στο ρόστερ υπάρχουν ελεύσεις ποδοσφαιριστών που έχουν παραστάσεις και εμπειρία από ομάδες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρείται ότι η Δόξα έχει δυναμικό με απαιτήσεις και προοπτική.
  3. Ζητούμενο είναι η εικόνα, η οποία σίγουρα έχει διακυμάνσεις, αφού μέχρι πρόσφατα υπήρχαν νέες εντάξεις (Πιρές), οπότε η ομογενοποίηση και το αγωνιστικό προφίλ είναι υπό διαμόρφωση.

Κ. Κετσιεμενίδης: Θέλουμε τον χρόνο μας

Μετά από 3 ήττες και 1 ισοπαλία στα 4 φιλικά, ο προβληματισμός και η όποια ανησυχία είναι εν μέρει δικαιολογημένη.

Έτσι, ο προπονητής της ομάδας κ. Κετσιεμενίδης δήλωσε στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός»: Είμαστε μια νέα ομάδα και θέλουμε τον απαιτούμενο χρόνο.

Δόξα – Πανθράξ

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στη ρεβάνς του Αυγούστου στο ΔΑΚ Κομοτηνής (3-1 υπέρ Δόξας), οι Μαυραετοί υποδέχονται μια ομάδα κατηγορίας, τον Πανθρακικό, και σίγουρα είναι κριτήριο για όλους η όποια παρουσία.