ΣΤΗ Β’ ΦΑΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 (PLAY OUT) Η ΔΟΞΑ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΝΩ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  • Στη Βουλή το νομοσχέδιο της συγχώνευσης Super League 2 – Football League
  • Με Καραϊσκάκη, Ιεράπετρα, Τρίκαλα και Απόλλωνα Λάρισας τα play out
  • Παραίτηση Γιάννη Ξανθόπουλου από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή
  • Αβεβαιότητα και αγωνία στους φιλάθλους

 

Στη Βουλή έρχεται το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που οι διατάξεις του είναι «τομή», καθώς η ολιστική μελέτη των ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ και η αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι τα κυρίαρχα θέματα. Επίσης ρυθμίζει θέματα ντόπινγκ, μητρώου προπονητών, απελευθέρωσης μεταγραφών ερασιτεχνών αθλητών, θέματα ασφάλειας αθλητών, την κατανομή χρημάτων για πρώτη φορά από το νέο τρόπο φορολόγησης των κερδών των παικτών του στοιχήματος. Επίσης προβλέπει ενιαία Super League 2 με κατάργηση της Football League και την «απορρόφησή» της. Πιθανή η δημιουργία 2 Ομίλων (Βορρά – Νότου).

 

Ξεκινά η β’ φάση των μπαράζ

 

Μετά την τελική βαθμολογία με τη χθεσινή διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής ημέρας, οι θέσεις 1-6 θα διεκδικήσουν τις προνομιούχες θέσεις που η 1η οδηγεί απευθείας στη Super League 1 και ο 2ος μπαράζ με τον 13ο της Super League 1, ενώ οι θέσεις 7-12, όπου συμμετέχει η Δόξα, είναι για την παραμονή. Υποβιβάζονται ο 11ος και ο 12ος, αν και είναι πιθανόν αυτό να αναιρεθεί με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο.

 

Παραίτηση Γ. Ξανθόπουλου

 

Παραιτήθηκε από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Δόξας ο κ. Γιάννης Ξανθόπουλος.

Σε δήλωσή του ανέφερε: «Υποβάλω την παραίτησή μου από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας για καθαρά προσωπικούς λόγους. Αποχωρώ αισθανόμενος

πως επί των ημερών μου η ομάδα κατάφερε να αδειοδοτηθεί και να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της SL2.

Επίσης να σημειωθεί πως την δεδομένη στιγμή η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει άνετα την παραμονή της, που ήταν και ο αρχικός στόχος της, και το ποδοσφαιρικό τμήμα έως τώρα είναι σχεδόν εξοφλημένο».

 

Αδειοδότηση ΕΠΟ – ΕΕΑ

 

Ξεκινούν οι υποβολές φακέλων από τις ΠΑΕ για εγκρίσεις άδειας από την ΕΠΟ και πιο σημαντικό από την ΕΕΑ.

 

Γηπεδικό – Διοικητικό

 

Το γηπεδικό και το διοικητικό αποτελούν τα «καυτά» θέματα για τη Δόξα. Στο θέμα του γηπέδου υπάρχουν εκκρεμότητες, αν θα γίνει με το νέο νόμο ή αν θα επιλεγεί η διαδικασία του χρησιδανείου. Και εδώ «πατρότητες» δεν ισχύουν, προέχει ο τόπος και ο Σύλλογος και όχι η πολιτική «επένδυση».

 

«Ανένδοτος»

 

«Ανένδοτος» από την κ. Θεοπούλα Μπεναβίδου για μια Δόξα που θα είναι σε ευθεία γραμμή με τον ψυχισμό του κόσμου. Ήδη η Ακρίτισσα κινείται με «σημαία» τη νομιμότητα και τη διαφάνεια.