ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΡΦΑΝΙΟΥ (ΕΚΤΟΣ) ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17-12-2022 ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ (ΕΝΤΟΣ) ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21-12-2022 ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 

  • Μάκης Ευθυμιάδης (Γενικός Αρχηγός Δόξας): Είναι τα ματς πριν από τις γιορτές που θέλουμε το απόλυτο
  • Ανάλυση και προσέγγιση των δεδομένων της κατηγορίας
  • Με Μάκη Κατσαβάκη νέο προπονητή ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου

 

Λίγο πριν τις διακοπές των εορτών, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 1ο Όμιλο, η Δόξα έχει δύο κομβικές αναμετρήσεις. Αρχικά το Σάββατο 17-12-2022 στο δημοτικό γήπεδο Ορφανίου Καβάλας θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο που μόνο εύκολο δεν είναι, αφού η τοπική ομάδα με νέο προπονητή τον Μάκη Κατσαβάκη θα κάνει τον ύστατο αγώνα. Ακολουθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Η Δόξα μετά το «πέρασμα» από τον Νέστο θέλει το 3Χ3, κάτι που τόνισε στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός» ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Μάκης Ευθυμιάδης, λέγοντας: «Είναι μια τριάδα αγώνων (σ.σ. με τον Νέστο πραγματοποιήθηκε), όπου θέλουμε το τρία στα τρία για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους».

 

Γ’ Εθνική – 1ος Όμιλος: Τα πρώτα δείγματα

 

Μετά από 6 αγωνιστικές η προσέγγιση των ομάδων δείχνει την ομάδα της Χαλάστρας (Καμπανιακός) να είναι ο ορισμός του φαβορί με 16 βαθμούς. Ακολουθεί ο Πανθρακικός με 12 βαθμούς και έπονται Πανδραμαϊκός, Καβάλα, Παραλίμνι, Μηχανιώνα με 10 βαθμούς (έχοντας παίξει οι συγκεκριμένες ομάδες 5 αγώνες).

Στη ζώνη πάνω από τα κόκκινα είναι ο Θερμαϊκός (6 αγώνες), το Άβατο (5 αγώνες) και ο Βύρωνας (6 αγώνες).

 

Στα κόκκινα η Δόξα – Θέλει την αντεπίθεση

 

Στο γκρουπ των ομάδων με οριακή συγκομιδή είναι ο Αστέρας, ο Ορφέας και η Δόξα (με 5 αγώνες). Στα κατακόκκινα είναι Αλεξανδρούπολη – Νέστος και ο αντίπαλος του Σαββάτου για τη Δόξα Μ. Αλέξανδρος Ορφανίου.

 

Έρχεται η αξιολόγηση

 

Μετά το ματς με τον Πανθρακικό (21-12-2022) υπάρχουν οι διακοπές των εορτών, όπου με δείγμα αγωνιστικό η διοίκηση θα μπορεί να προβεί σε εκτιμήσεις – αξιολογήσεις και στοχεύσεις.

Στόχος είναι η ομάδα να βρεθεί στο γκρουπ της α’ ταχύτητας και της αποφυγής περιπετειών (τύπου Σοχού) και εδώ συναισθηματισμοί δεν χωρούν.

Ήδη η απομάκρυνση του κ. Κετσιεμενίδη κρίθηκε απαραίτητη και η έλευση του νέου προπονητή, κ. Αποστολίδη, άλλαξε τις προσδοκίες και τη ψυχολογία, όμως στο πεδίο (γήπεδο) είναι ο καθρέφτης όλων.

Η διοίκηση του Γ.Σ. Δόξα στην επέτειο παρουσίας του 1 χρόνου θέλει και επιδιώκει διαφάνεια και προσδοκίες, παρά τις όποιες παθογένειες παρέλαβε.