Η ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ

 

  • Σε διακοπές το αγωνιστικό τμήμα
  • Στο ακουστικό οι παίκτες
  • Στην ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου οι θεσμικές αποφάσεις

 

«Είναι πραγματικά η πιο δύσκολη περίοδος» είναι η φράση του Προέδρου του Γ.Σ. Δόξα κ. Δημήτρη Περσίδη που η ερμηνεία της αντικατοπτρίζει την αγωνία για εξεύρεση επιπλέον οικονομικών πόρων, αφού το ιστορικό μεγαλείο του συλλόγου δεν χωρά σε μια Γ’ Εθνική των 4 ομίλων.

Ας είμαστε όμως ρεαλιστές. Και εδώ ο ρεαλισμός λέει ότι και ο θυμόσοφος λαός, «όσο το πάπλωμα τόσο απλώνεις και τα πόδια». Οπότε η αγωνιστική υπέρβαση είναι σε άμεση σχέση με τα διαθέσιμα οικονομικά και κάπου εδώ ο ρεαλισμός δίνει τις συντεταγμένες για τις όποιες κινήσεις.

 

Η αποχή των επωνύμων

 

Στη Δόξα οι 3-4 επώνυμοι Δοξαίων συναισθημάτων απογοητευμένοι από την κατάληξη της ΠΑΕ (αυτοϋποβιβασμός) απέχουν από την όποια συνεισφορά – στήριξη και στον Γ.Σ. Δόξα με επακόλουθο την οικονομική στενότητα.

 

Η Γενική Συνέλευση θα δώσει τον τόνο

 

Έτσι το μητρικό σωματείο, ο Γ.Σ. Δόξα, μέσω του ανώτερου οργάνου, που είναι η Γενική Συνέλευση θα χαράξει τη νέα χρονιά και η εδώ η μαζικότητα και η συμμετοχή των μελών είναι κριτήριο για όλους, επώνυμους και ανώνυμους.

 

Το πανόραμα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

 

Παρέμειναν: Καβάλα, Μηχανιώνα, Δόξα, Πανθρακικός, Νέστος, Άβατο, Θέρμη.

Υποβιβάστηκαν: Πανδραμαϊκός, Βύρων, Αγροτικός Αστέρας, Ορφάνι, Αλεξανδρούπολη, Ορφέας.