Η ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΑΝΑΨΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ – ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

 

  • Από την 11η αγωνιστική (18-1-2023, 3-2 με Αγροτικό) αγνοεί το τρίποντο η ομάδα
  • Άμεση ανάγκη για αγωνιστική – ψυχολογική ανάταση
  • Επιστροφή Γ. Αγιώτη

 

Κοντεύουν 2 μήνες (18-1-2023) που η Δόξα αγνοεί το τρίποντο και το φάσμα του «Σοχού» πλανάται στις σκέψεις των φιλάθλων, γιατί πιθανή επανάληψη μόνο ως σκέψη είναι αποτρόπαια.

Όταν σε 9 λεπτά δέχεσαι 3 γκολ εντός έδρας, η φράση που χαρακτηρίζει το γεγονός είναι η ομαδική καθίζηση όλου του τμήματος. Έτσι δεν πάμε πουθενά. Η συσπείρωση και η τόνωση είναι άκρως αναγκαίες, με επανεκκίνηση την Κυριακή κόντρα στο Παραλίμνιο. Η κατάκτηση της νίκης κρίνεται αναγκαιότητα έως επιτακτική. Πλέον κάθε απώλεια είναι στα κόκκινα.

Οι φίλαθλοι καλούνται να κάνουν την προσωπική τους υπέρβαση και να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Τους έχει ανάγκη.

 

Στενεύουν τα περιθώρια

 

Πλέον οι αγωνιστικές πάνε στις 20 (19η) και ο βαθμολογικός πίνακας γίνεται «σκληρός». Με τις ομάδες υποβιβασμού να είναι 6 και αυτές που οδηγούνται στο τοπικό να έχουν 20, για τη Δόξα με τους 24 βαθμούς καθίσταται μονόδρομος η νίκη την Κυριακή.

 

Γ. Αποστολίδης: Δεν υπάρχει λογική εξήγηση

 

Αναζητεί τους λόγους και τα αίτια της εικόνας της ομάδας ο προπονητής κ. Γιάννης Αποστολίδης, χωρίς φυσικά να είναι και ο ίδιος άμοιρος ευθυνών. Και εδώ η επιμονή σε σχήματα (κυρίως) όταν δεν αποδίδουν, απαιτείται επανακαθορισμός, καθώς είναι πολλές οι 7 αγωνιστικές χωρίς νίκη.