Ο Δήμος Δράμας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Δράμας συμμετέχουν στη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνοντας προκριματική διαδικασία στη Δράμα.

Στον Διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του νομού Δράμας, καθώς επίσης και κάτοικοι άλλων περιοχών, εφόσον ο Δήμος τους δεν συμμετέχει στη διοργάνωση.

Για τις ανάγκες των προκριματικών, συστήθηκε κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους: Δημήτρη Σωτηρίου, χορογράφο – σκηνοθέτη, Κυριάκο Συφιλτζόγλου, συγγραφέα, Ξένια Πετμεζά, ηθοποιό – σκηνοθέτη.

Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας, στη διεύθυνση Βεργίνας 218 Α, ΤΚ:66133, μεταξύ 4 και 17 Απριλίου 2022 σε ώρες και μέρες που θα ανακοινωθούν στους συμμετέχοντες. Ο μονόλογος μπορεί να ερμηνευθεί είτε από τον ίδιο τον συγγραφέα είτε από ηθοποιό που θα ερμηνεύσει τον μονόλογο επί σκηνής, παρουσία του συγγραφέα.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022 στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/…/screenplays-registration/, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προκριματική φάση, αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 6932089819.

Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/