Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δράμας Γιώργου Παπαδόπουλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας για την ανασυγκρότηση της Ονειρούπολης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Δήμων του Νομού.

Το πρόγραμμα ανασυγκρότησης της Ονειρούπολης για τα επόμενα τρία χρόνια (2024 – 2027) ανακοινώθηκε ως μία βασική δομή για την ανανέωση και την ανάπτυξη του θεσμού εστιάζοντας στη δημιουργία ενός ενιαίου τουριστικού προϊόντος που θα περιλαμβάνει όλους τους Δήμους της περιοχής, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής συμφώνησαν στη σύσταση μιας ομάδας έργου η οποία θα προχωρήσει στη συλλογή προτάσεων για τη δημιουργία τουριστικού προϊόντος που θα αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Ονειρούπολης και που θα αφορούν ολόκληρο τον Νομό Δράμας.

Οι υπεύθυνοι από τους Δήμους θα συνεργαστούν στενά για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος, που αναμένεται να ενισχύσει την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Στη συνάντηση, εκτός από τον Δήμαρχο Δράμας συμμετείχαν ο Δήμαρχος Δοξάτου Βογιατζής Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δράμας Αμαραντίδης Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος για την Ονειρούπολη Μαυρίδης Χρήστος, οι Αντιδήμαρχοι Τουρισμού των Δήμων Δράμας, Δοξάτου και Παρανεστίου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νευροκοπίου Μουρουζίδης Γεώργιος, ο κ. Παπαδόπουλος Ζήσης, ως εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας.